C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 12 de julio de 2018

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 14-15 JULIOL

ULTRA SIERRA NEVADA

ULTRA SIERRA NEVADA 2018 alberga diferents modalitats: ULTRA SIERRA NEVADA, TRAIL SIERRA NEVADA i MARATÓ SIERRA NEVADA. Tindrem representació en totes elles. Sort companys, disfruteu molt i prenen atenció al caloret.

ULTRA 100KM

La ULTRA SIERRA NEVADA és una cursa de muntanya de 100 km de longitud que, amb sortida a la ciutat de Granada, es desenvoluparà a través de l'entorn del Parc Natural de Sierra Nevada finalitzant a l'Estació d'Esquí de Pradollano, després de coronar el Veleta a 3.100 metres d'altitud. Es disputaran el dia dissabte 14 de juliol de 2018 a partir de les 00:00 hores, (nit del Divendres al Dissabte). La sortida tindrà lloc al Passeig del Saló, Granada. 

- Ruben Lucas

TRAIL 62KM

La TRAIL SIERRA NEVADA comparteix amb la ULTRA SERRA NEVADA el mateix itinerari durant els 62 kms que transcorren des de la població de Beas de Granada, on estarà situada la Sortida, fins al primer pas de Pradollano. Es disputaran el dia dissabte 14 de juliol de 2018 a partir de les 05:00 hores. La sortida tindrà lloc a la localitat de Beas de Granada.

- Sonia E
- Soraya
- Sonia M

MARATÓ

La MARATÓ SIERRA NEVADA comparteix amb la ULTRA SERRA NEVADA i TRAIL SERRA NEVADA el mateix itinerari durant els 40 kms que transcorren des de la població de Quéntar, on estarà situada la Sortida, fins al primer pas de Pradollano. Es disputaran el dia dissabte 14 de juliol de 2018 a partir de les 7:00 hores. La sortida tindrà lloc a la localitat de Quéntar.

-Cristian
LListat inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario