C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 5 de octubre de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 7-8-9 OCTUBRE

3CIMS 30K-VILAFAMES

Els nostres amics del C.M. VILAFAMES, organitzen la III edició de 3 CIMS - Trail 30K, es realitzarà el dissabte 8 d'octubre de 2017 a Vilafamés (Castelló). L'eixida serà a les 8.00h des de la Plaça de la Font. El recorregut del III Trail 30K tindrà una distància aproximada de 30 km, amb un desnivell positiu de 1700m D+. Aquesta prova recorre les zones mes caracteristiques de "uno de los pueblos mas bonitos de España" i ascedeix els 3 cims que protegeixen el casc urba, El Morral, La Penya i el Mollet. Anims valents la 3 CIMS os farà disfrutar. Els nostres companys que no volen pedres la festa seràn:

- Sonia Escuriola
- David Mundina
- Rober
- Jose Martinez
- Patry
- Arturo

On Patry i Arturo competiran en la categoria de parelles mixtes!!!



ULTRA GUARA SOMONTANO

Aquest cap de setmana 6, 7 i 8 d'octubre de 2017, es celebra posiblement "la carrera mas bonita de España". Es tracta d'una prova amb diversos recorreguts que transiten per la coneguda Serra de Guara i que discorren per camins de muntanya, senders i pistes. Tindrem representació rojeta en la Ultra-Trail® Guara Somontano. És una cursa de muntanya en un recorregut de 102 km aproximadament i amb uns 6000 metres de desnivel positiu acumulat, pertany al circuit SPAIN ULTRA TRAIL. Fins Guara es desplaçarà el nostre amics per seguir complint somins. Endavant!!!
 

- Claudio 


II ROMERIA A LA MAGDALENA

Per segon any, la colla del Rei Barbut de Castelló i l'assessorament tècnic de RUNDAY, el patrocini de Cicogres i la col·laboració de l'Excma. Diputació Provincial de Castelló i el Patronat d'Esports de Castelló organitzen la II ROMÈRIA A LA MAGDALENA, consta de dues proves atléticas de 16,5 km i 5,5 km. En la emblematica i emotiva cursa de 16,5K que recorre el tipic recorregut de Pujar a l'Ermita de la Magdalena passant per Sant Francesc de la Font, tindrem a la nostra parella per disfrutar del ambient.  Dues proves se celebraren el Dilluns 9 d'octubre de 2017, a partir de les 9:00 hores.

- Sandra
- Santi

No hay comentarios:

Publicar un comentario