C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 8 de septiembre de 2017

COMPETICIONS 9-10 SETEMBRE

RIAÑO TRAIL RUN

RIAÑO TRAIL RUN és una carrera de muntanya per etapes que transcorre per senders i camins a través del Parc Natural Fuentes Carrionas, Font Cobre-Muntanya Palentina, Parc Nacional de Pics d'Europa i el Parc Regional Muntanyes de Riaño i Mampodre - Montaña Leonesa. La RIAÑO TRAIL RUN té una distància total de 98 km, un desnivell positiu total de 7.968 mi un desnivell negatiu de 7.352 m. La RIAÑO TRAIL RUN es compon de 3 etapes:  
 
- La Etapa 1 amb una distància de 29,9 km, tindrà la seva sortida a les 09:00 el divendres 8 de setembre a la localitat de Valverde de la Serra i Meta a la localitat de Boca de Huérgano.
- La Etapa 2 amb una distància de 45 km, tindrà la seva sortida a les 8:00 del dissabte 9 de setembre a la localitat de Caín de Valdeón i Meta a l'Ermita del Pontó.
- La Etapa 3 amb una distància de 22,7 km, tindrà la seva sortida a les 9:30 del diumenge 11 de setembre a la localitat de Salamon i Meta a la localitat de Riaño.

Fins León s´ha desplaçat la nostra parella per viure una experiencia junts, i es que David Mundina i Sonia Escuriola competiran en la modalitat de parella mixta, i es que com diuen ells JUNTS SOM MES FORTS.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario