C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 20 de abril de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 22-23 ABRIL

MADEIRA ISLAND ULTRATRAIL
MIUT - Illa de Madeira Ultra-Trail. És un esdeveniment que es porta a terme en un lloc a l'illa de Madeira i es compon de quatre carreres de Trail Running: miut, ultra, marató i mini, Totes elles en un format lineal i sense parar. MIUT proporcionarà un desafiament emocionant, en tota l'illa, de mar a mar, en direcció nord-oest-sud-est, A partir de Porto Moniz, al Nivell de la mar, amb passatges pels punts més alts de l'illa, tornant una altra vegada al nivell del mar , a Machico. Un viatge que transportarà la imaginació dels participants.

MIUT 118km
Miut (118 km / 7,100 + D) Esta carrera esta integrada al calendari de 2017 de l'UTWT - Ultra-Trail World Tour. La carrera començarà a les 00:00 del 22 d'abril. Alli tindrem al nostre company:
 
- Rober Gil


MIUT Ultra 85km
ULTRA (85 km / D + 4700) La carrera començarà a les 07:00 del 22 d'abril, desde la zona de Sant Vicent. Tindrem a la nostra companya ultrera:

- Sonia Escuriola


MIUT Marató 42km 
MARATHON (42 km / 1,200 + D) La cursa començarà a les 11:00 del 22 d'abril, a prop del Centre de Recepção do Parc Ecològic do Funchal. També tindrem com a representant al nostre amic:

- David Mundina


LListat inscrits

PENYAGOLOSA TRAILS
Arriba la nostra cursa, la cursa de les curses a la nostra provincia, corredors, aficionats, veins, pobles, tots pendents d´un objectiu, d´un somni. Penyagolosa Trails és un esdeveniment esportiu compost de dues proves de llarga distància en semi-autosuficiència. Amb sortida des de la Universitat Jaume I, a Castelló de la Plana, i arribada al Santuari de Sant Joan de Penyagolosa, al Cor del Parc Natural del Penyagolosa. Transcorre a través de senders i pistes diverses de les serres que conformen la segona província més muntanyosa d'Espanya.
MIM
Penyagolosa Trails MiM [Marató i Mitja]: 63 km. 3000 desnivell + i 1800 Desnivell -. Sortida a les 06:00 h. del 2017.04.22. Temps Màxim: 15 hores. Prova que pertanyan a WAA Espanya Ultra Copa M. Alli tindrem als nostres companys, disposts a passar un gan dia, un dia de festa, on l´objectiu es anar creuant poble a poble fins arribar al estimat Santuari de Sant Joan. Molta sort companys:
 
- Cristian
- Sonia Mundina
- Dani Colom
- Santi Saborit
- Ruben Lucas
- Alberto 
- Vicent Peris

CSP
Penyagolosa Trails CSP [Castelló-Penyagolosa]: 115 quilòmetres amb desnivell 5500 + i 4300 Desnivell -. Sortida a les 00:00 h. del 22/04/17. Temps Màxim: 28 hores. Pertanyent a prova Ultra Copa WAA Espanya. La prova "llarga", prova que mostra tota la bellesa de la nostra provincia, on els nostres passaran una gran nit i gran part del dia, fent el que mes els agrada. Moltissima sort companys:
 
- Claudio
- Arturo

LListat inscrits

No hay comentarios:

Publicar un comentario