C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 11 de agosto de 2016

RESULTATS PRIMER CAP DE SETMANA AGOST

XXVI VOLTA A PEU ALBALAT DE TARONGERS

Dijous 4 d´agost a les 20h de la vespra vam tindrem present al nostres companys Miguel Angel Duplas, Ruben Lucas i Mariam, en Albalat dels Tarongers, en un circuit de 8Km tots urbans. Els nostres companys ens conten:


Miguel Angel Duplas: "En Albalat bien, al sprint, se escapo por poco"


Ruben Lucas: "No son edadts. Poco a poco recuperando de unos probremillas de salud que tuve hace 2 semanas . El domingo a la marxa en vistabella "

 


Mariam: "Albalat de tarongers prou be, molta calor, eren dos voltes al mateix recorregut, la segona volta remontant i amb mes bones sensacions que en la primera. Al final 4 absoluta i segona senior."


Enhorabona companys!!!

Classificació

X VOLTA A LES FONTS D´ESLIDA

El dissabte 6 d´agost de 2.016 a les 08:00, es celebrava la Volta a les Fonts d´Eslida, en un recorregut serà de 15,2 km. Alli vam tindre al nostre company Miguel Angel Duplas, que aquesta setmana va fer doblete jejeje. Enhorabona Migue, no te quejes!!!

Miguel Angel Duplas: "Hoy malas sensaciones, 6°. No son edats para dobletes"

 
5K ALMENARA
El dissabte 6 d´Agost a les 20h,  va tindre lloc la XXXIII Volta a Peu Platja d’Almenara, el recorregut de la prova va ser de 5000 metres dividits en dues voltes iguals. Jero va estar a la linea d´eixida per estirar les cames i fer doblete junt en Vistabella aquest cap de setmana.


Jero: "5k playa Almenara.... Carrera q voy insrito por mi mujer y q logro sacar tiempo de 18' 20" y no se posicion pero bien disfrutada"

Classificacio
 

CURSA VISTABELLA

I la gran cita arribava Diumenge 7 d´agost a les 8h a.m, la 5ª prova puntuable per a la Copa de Espanya FEDME-Gran Premio Buff Salomon, donaria l´eixida desde Vistabella, cursa de 27km amb 1500m postitius on segur que cadasqu dels seus participats van poder disfrutar moltissim del paratge del Penyagolosa. Gran representació dels rojets en aquesta gran prova:

- Vicente Calvo 2h37min41seg

- Jose Vte 2h53min21seg
 - Jose 2h55min33seg
- Ruben Lucas 3h3min25seg

- David Galera 3h7min45seg

- Ruben Marc 3h15min53seg
- Vicent Peris 3h16min18seg

- Belen 3h23min16seg
- Arturo 3h24min39seg
- Patry 3h24min39seg
- Roberto 3h24min39seg


 - Jero: "3h10min26seg. Cursa Vistabella ...de menos a menos pero esta vez la corri agusto sin presión y añadir la excelente carrera que tenemos en la provincia. De 11!!!" 


- Alberto: "3h44min45seg. Cursa Vistabella. Me planteo la carrera para hacerla de menos a un poco mas de menos. En mi estado actual, contento con mi actuación...Voy cogiendome poco a poco, llegaré!!!
Pd. No acabé derrinclit del tot, aun estoy flipando. Lo mejor....la xarreta con la gente, el detalle/trato de la organización y el postcarrera+dinar con la gente del club. Vistabellaisvistabella. Que carrera que tienen!!!"

Classificació

No hay comentarios:

Publicar un comentario