C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 24 de abril de 2015

CURSES 25-26 D'ABRIL

També hi haurà varietat per a aquest cap de setmana pel que respecta a les diferents proves on tindrem representants dels nostres: asfalt, muntanya i duatló seran les modalitats elegides.

15K CIUTAT DE CASTELLÓ

En la nostra ciutat tindrà lloc el proper diumenge 26 d'abril a les 10:00h la tercera prova puntuable del circuit Diputació de curses d'asfalt.
Recorregut de 2 voltes de 7,5km (15K en total) que recorren els carrers principals de la ciutat. Aquest any s'ha incorporat la modalitat de half race, que consisteix en la realització d'una volta al circuit de 7,5 km.

La nostra asfaltera, Sandra Cervera, intentarà anar afinant els ritmes i aconseguint bones sensacions.
Molta sort i a bufar com saps!!


CAMPIONAT EUROPEU DE DUATLÓ - DISTÀNCIA CURTA

El nostre recent campió d'Espanya de duatló en distància curta, Vicent Calvo, participa aquest diumenge en el Campionat Europeu de Duatló en 10k de cursa a peu, 40k de ciclisme i 5k de cursa a peu.

Aquesta competició tindrà lloc en Alcobendas, municipi de la Comunitat Autònoma de Madrid, el proper diumenge.
Gran event al que s'enfronta el nostre amic, i no dubtem que donarà tot el que té, a l'igual que ha anat fent en les darreres competicions.

Molts ànims i no te gires!!!

LLISTAT D'INSCRITS

MITJA MARATÓ I MARATÓ DE LA FAGEDA

Dos curses, una mitja i una marató de muntanya que formen part del circuit de Terres de l'Ebre (la Marató), que tindran lloc el proper diumenge en la localitat de la Sènia, on tindrem com a representant en la Marató al nostre amic Claudio Betoret i en la Mitja Marató a Alberto Recatalá i Joan Alfara

La Marató: tindrà eixida a les 07:30 hores.

La Mitja Marató: tindrà eixida a les 08:00h

Molta sort a tots i a topeeee!!!

MITJA MARATÓ DE TORRENT

El recent campió de la cursa per muntanya de Puertomingalvo, Ruben Lucas, participarà aquest diumenge en la 11ª edició de la Mitja Marató de Torrent, i passarà a l'asfalt després de la competició i entrenament per muntanya.
Una cursa d'asfalt, amb un perfil exigent, amb alguna que altra pujada.

Prova que li vindrà molt bé al nostre amic per provar ritmes exigents i ràpids de cara al proper principal objectiu, la MiM.

Molta sort, i no te gires per si venen els "indios"!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario