C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 10 de abril de 2015

CURSES 11-12 D'ABRIL

Molta varietat de curses per al proper cap de setmana. Els nostres corredors i corredores estaran repartits entre 7 curses de característiques diferents, des de proves curtes d'asfalt fins a ultres de muntanya de més de 80 kilòmetres.

ULTRA DEL MONTSENY
Els nostres amics Roberto Gil i Claudio Betoret, participen en la primera prova de la Copa d'Espanya FEDME de curses d'Ultra distància. Aquest any és la primera edició de la Copa d'Espanya en aquesta modalitat. Tres són les proves que formen part d'aquesta competició:

  • Ultra del Montseny, 85Km i 4.600 metres de desnivell positiu.
  • Ultratrail Macizu d'Ubiña, Los Güeyos del Diablu, 80 Km i 6.000 metres de desnivell positiu.
  • Tenerife Bluetrail, 93.5Km i 5.800 metres de desnivell positiu.

Demà dissabte tindrà lloc l'eixida a les 6:00h des de la localitat de Sant Esteve de Palautordera, per afrontar eixos 85 Km que formen el Ultra del Montseny. 

Un perfil que hauran d'afrontar els nostres dos corredors ultras per al que s'han preparat amb moltes ganes i forces.
Molts ànims i molta força amics!!!



CAMPEONATO ESPAÑA DUATLÓN SORIA

En la modalitat de Duatló estarà el nostre amic Vicent Calvo, en el campionat d'Espanya de Duatló en distància curta, per al qual es va aconseguir classificar.
Aquest duatló consta de 10km de cursa a peu, amb 4 voltes a un circuit de 2,5km; la prova de ciclisme amb una distància de 38,4km i 5km de cursa a peu.

Allí participaran els millors esportistes de tota Espanya on el nostre amic Vicent lluitarà de valent, com ens ha demostrat en aquestes competicions.

Molta sort i molts ànims!!

LLISTAT D'INSCRITS

CARRERA POR MONTAÑA FORMICHE ALTO

El nostre corredor ja quasi aragonés per la seua assidua participació en aquestes curses, Miguel Ángel Duplas, ens representarà en la cursa per muntanya de Formiche Alto. 
Una cursa de 11 kilòmetres que tindrà lloc el proper dissabte, a les 18:00 hores des de la localitat de Formiche Alto. 

Cursa que el nostre amic ja coneix, havent participat en edicions anteriors.

Molta sort i a bufar!!!


5K ORPESA

En una cursa curta, explosiva i d'asfalt, continua competint la nostra fèmina Sandra Cervera, que participarà el proper diumenge 12 d'abril en la II Cursa Solidaria Dia de la Dona, segona prova puntuable per als circuit Cada Vegada + Dones "Diputació".
A hores d'ara ja hi ha més de 500 inscrits en aquesta prova. L'horari d'eixida és el següent:

  • 10:00h eixida de les dones
  • 11:00h eixida dels xiquets
  • 12:00h eixida dels homes.
Molta sort i a apretar les dents!!!!



CURSA PANXAMPLA
El nostre amic d'Alcanar, Joan Alfara, participa aquest diumenge en la Cursa de Muntanya Panxampla, en el municipi d'Alfara de Carles, en la comarca del Baix Ebre.
Aquesta cursa compta amb una distància de 22,2 Km amb un desnivell positiu de 1.665 metres, la qual cosa ens indica la duresa i exigència de la prova.

El nostre amic, que es troba ja posant la maquinària a punt per a la resta de temporada, afronta aquesta cursa amb ganes, motivat i disposat a donar-ho tot!!

Molts ànims i sort!!!



FONS POBLA DE VALLBONA

Una altra de les curses on tindrem representació serà en la quinzena edició del Gran Fons de la Pobla de Vallbona que tindrà lloc el proper dissabte a les 18:30 hores.
El nostre gran amic David Galera, participarà en aquesta cursa de 15 km que forma part del XVIII Circuit de Curses Popular de la Diputació de València.

El circuit transcorre per trams de via asfaltada, camins de terra amb pujades i baixades de duresa mitjana alta. 

Ànim amic i no te gires!!!

PÀGINA WEB

CAMPIONAT AUTONÒMIC DE LA COMUNITAT VALENCIANA FEMECV

I amb el Campionat Autonòmic tanquem la llista de curses on participaran els nostres corredors. 

Fins la localitat de la Vall d'Uixó es desplaçaran els nostres corredors Jose Martínez i Ruben Marc Cano, per competir a nivell individual en el Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana, en les seues respectives categories, Jose en categoria master i Ruben en promesa.
Cursa tècnica i exigent de 25 Km amb un desnivell positiu de 1.100 metres aproximadament.

Tot l'equip GR-33 enviem moltes forces als nostres companys i els desitgem molta sort!!!

Ànim i a topeee!!!

LLISTAT D'INSCRITS




No hay comentarios:

Publicar un comentario