C.M. GR-33

C.M. GR-33

sábado, 22 de marzo de 2014

UT LES FONTS

Finalitzada la UT Els Fonts, la principal valoració que fem, i més important, és el desig que la nostra companya Sonia Escuriola, es recupere de les dolències que li van fer abandonar al tercer dia, quan defensava la tercera posició de la classificació final.

I és que si ja sabem que Sonia és una guerrera, una campiona com la copa d'un pi, ella s'obstina dia després de dia en recordar-nos amb les seues gestes.


Sonia, després de perdre's en la primera etapa, i restar opcions a la batalla final del pòdium, Sonia eixia en la segona, segura que les seues opcions estaven intactes. Així doncs, sense
ningú temor, va batallar durant els 70 kilòmetres de la Trail fins a aconseguir situar-se en la 3ª posició de la classificació general. Però una molèstia en el tendó d’Aquiles, portaria a la nostra campiona a pensar-se i molt la seua participació en la batalla final.

Com una gran campiona que és, Sonia ho va intentar, però el cos li va dir prou i amb la finalitat de prevenir una lesió major, Sonia va decidir retirar-se.

Si ens hauríem d'alegrar pel seu 3a posició, no podem a causa de la possible lesió de la nostra amiga, i saber el dur que és per a tot corredor haver de retirar-se. Només desitgem veure-la aviat en les carreres, gaudint com tant demostra que fa, d'aquest esport, i nosaltres del seu somriure. Ànim Sonia!!!!


Roberto també va sofrir en les seues carns el que és una ULTRA, ja que són carreres que requereixen arribar al 100% i Roberto havia passat una mala setmana prèvia a la carrera. Roberto va haver de lluitar molt per vèncer tant a la duresa de la prova com als seus problemes estomacals. Superant els mals moments amb la qualitat que el nostre company atresora, sense ella, difícilment hagués aguantat. Així doncs, ja sense possibilitats d'optar a un Top ten, i bastant despenjat de la classificació, Roberto va realitzar una gran tercera etapa, ja millorat dels seus problemes estomacals, fent el 3er millor temps de tots els participants en aquesta UT Les Fonts. Segur que el nostre amic Roberto es quedarà amb aquest bon sabor de boca que li va deixar la tercera etapa, ja que molt minvat de facultats, els resultats de les dues primeres també estan condicionats. Una vegada més, molt gran Roberto!!!

El tercer component del GR-33 que participava en la UT va ser Claudio. Qui va ser molt regular en les dues primeres etapes, i una mica més tocat de cames en la tercera, però que en el comput general, en una meritòria 19a posició.
Podem dir que Claudio va realitzar un carreron, estant molt ficat en carrera, i explicant que a causa de la forta calor que cap al dissabte, va sofrir més degut a unes inoportunes enrampades. De ben segur que hagués esgarrapat uns minuts més. Enhorabona Claudio!!

Dos amics més del GR-33 competien aquest finde en la UT, però en la modalitat d'un dia.

Joan prenia la sortida en la Trail, amb la finalitat d'anar agafant kilòmetres per al seu objectiu més immediat. Sabedor de la seua falta de rodatge, i tractant d'oblidar les molèsties que li estan impedint entrenar amb normalitat, podem dir que el resultat va ser satisfactori, i els problemes en el peu, semblen remetre. A veure si deixen tranquil al nostre amic, i li permeten gaudir al màxim del nostre esport.

Paco reapareixia després del seu trencament de radi en la K25 i posterior operació. Sense saber com es trobaria, però com podeu imaginar, amb més ganes que mai de córrer!!.

Una novena posició en aquesta dura carrera, i sabent el seu estat de forma, ens fan sentir que la volta de Paco V, és imminent.


No hay comentarios:

Publicar un comentario