C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 7 de marzo de 2014

3ª Prova de la LLiga FEMECV -Tavernes de la Valldigna-

El campionat de la Lliga Autonòmica FEMECV es caracteritza per ser una competició composta per tres carreres, en les quals el temps total que inverteixen els participants van a definir les classificacions de totes les categories.

Les dues primeres carreres, ens havien donat opcions tant en la categoria absoluta masculina, com en la categoria per equips. I opcions també en la categoria de promeses a ficar el cap en el *podium, o almenys, lluitar per la medalla de xocolata.

L'última carrera se celebrava a Tavernes de la Valldigna, carrera dura, tècnica…Una carrera que a priori, ja comptava amb tots els al·licients per convertir-se en una “encerrona” i provocar alguna bolcada important en la general.

Amb aquestes característiques, la nostra principal basa, Mario, que lluitava pel titulo de campió de la lliga, es traslladava a Tavernes, sabedor que anava a ser molt complicat defensar la posició, però l'anava a lluitar per ella, en un terreny que li anava bastant bé.
En promeses Ruben, que ve arrossegant algunes molèsties i molt treball acumulat en la preparació de la Tarugo Trail, sàvia que aconseguir el podium anava a estar molt difícil…
I ens quedava la classificació general per equips. Sempre diem que és una de les coses que mes il·lusió ens fa, ja que som tots els que empenyem, tant els que estan allí en carrera, com des de fora.

Al final, Mario va aconseguir el primer titulo individual masculí pel C.M.GR33, i pel seu palmares personal. Mario ha sabut córrer la lliga, competició que no és fàcil d'afrontar, a causa que suma el temps total de les tres carreres, i s'han de gestionar bé els esforços. Els dubtes d'un principi de temporada amb estrena de club i sobretot d'entrenador, sense saber com era el seu estat de forma, s'han anat resolent amb el pas de les setmanes, i podem dir que segur que una gran temporada acompanyarà al nostre amic Mario.
Els nostres nois van aconseguir un gran tercer lloc com a equips i Ruben, es quedo amb la medalla de xocolata, i una vivència més que explicar.
A Tavernes es van traslladar Mario, Ruben Cano, Miguel A.Duplas, Jose Mª acompanyant a la nostra noia Laia, que torna a les carreres després de superar la lesió. Laia va aconseguir un meritori 4º lloc, en una carrera a la qual opto al podium, però que el terreny tècnic, sumat al fet que sortia d'una lesió de turmell li va fer aixecar el peu en els quilòmetres finals.

Per ultim ens queda dilucidar la classificació de “coques” entre la coca de xocolata de Silvia i la coca en poma de Ruben …crec que no podem encara arribar a una conclusió, per la qual cosa haurem de repetir el duel…VOLEM MES COQUES!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario