C.M. GR-33

C.M. GR-33

miércoles, 19 de septiembre de 2012

CURSES CAP DE SETMANA 22/23 DE SETEMBRE

V MARXA A PEU ENTREPARETS - 15a CURSA PER MUNTANYA VILAFRANCA


El proper diumenge 23 de setembre es realitzarà la V Marxa a Peu Entreparets de Vilafranca, i amb aquesta es posarà el punt i final a la Lliga de Curses de Muntanya Castelló-Nord.

Aquesta cursa recorre una distància aproximada de 24'5 km amb un desnivell acumulat positiu de 850 metres i transcorre per cotes màximes de 1.350 metres, per la qual cosa fa que aquesta siga la prova de la Lliga Nord que es porta a terme en major altura.


Fins aquest moment, podem dir que els rècords tant masculí com femení de la prova han estat marcats per dos dels nostres corredors... Vicent Calvo amb un temps de 1h 47' 10" i Silvia Sos, amb un temps de 2h 20' 03".

Els companys del GR33 que estaran presents en aquesta cursa són Miguel Ángel Duplas, Xari Adrián i Silvia Sos.

Tant Miguel Ángel com Silvia amb aquesta cursa finalitzaran la Lliga Nord en la que estan participant i esperem aconseguisquen classificar-se en una bona posició. Recordem que Miguel es troba en tercera posició empatat a punts amb el quart classificat, a falta de la darrera prova. Per altra banda, Silvia lidera la classificació amb 71 punts per davant de la segona classificada.

Al mateix temps, Miguel Ángel lidera la I Challenge de Curses per Muntanya, que recordem aquesta nova competició forma part de curses de la Lliga Castelló-Nord i curses del circuit Diputació de Castelló.
PÀGINA WEB
CLASSIFICACIÓ LLIGA CASTELLÓ-NORD


VIII PUYADA A OTURIA (SABIÑÁNIGO - HUESCA)

La nostra amiga Patri, que es troba en un moment molt bo respecte al seu estat físic, afrontarà els 38 km de la Puyada a Oturia que té lloc en la localitat de Sabiñánigo (Huesca).

Cursa tècnica amb un desnivell positiu de 2.200 metres que corona el punt més alt de la cursa, el Pic d'Oturia a 1.921 metres.

Des de la pàgina web de la cursa ens la descriuen així:

"La Puyada a Oturia es una carrera muy exigente desde el principio. Se comienza con una fuerte pendiente hasta la Sierra de San Pedro, cruzando todo su gran cresterío boscoso, para tras un rápido descenso hasta el río Basa empezar el largo y temido ascenso de más de 1000m hasta el plató de Sta Orosia y continuar hasta la cima de Oturia con sus 1921m de altura. Después de larga bajada  de 1000m de desnivel y  los cortos pero agotadores toboganes nos llevaran hasta la línea de meta. La Puyada a Oturia discurre por camino de todo tipo (sendero,montaña, pradera...) que hace que sea una carrera rapida, donde la resistencia física es fundamental para lograr el propósito de acabar la carrera con un buen resultado individual para el corredor.
La Puyada a Oturia consta de una distancia de 38 km y con un desnivel positivo acumulado de 2200m, donde su coeficiente de dificultad es de 84 siendo de esta manera una de las carreras por montaña más duras de España al igual que la más exigente del calendario Aragonés de este año 2012."

PÀGINA WEB

LA PUEBLA - MARATÓN DE JAVALAMBRE

En aquesta marató de muntanya organitzada pel club de muntanya CxM participarà en nostre company de llarga distància Vicent Betoret. El nostre amic i corredor d'ultres, afrontarà aquesta cursa de 42'2 km amb un desnivell positiu de 2.300 metres, i de ben segur que ho farà molt bé!



Així ens relaten la cursa des de la pàgina de l'organització:
"Prueba de media montaña en la que se recorrerá la Sierra de la Puebla y de Javalambre (comarcas de Rincón de Ademuz, Teruel y Gúdar-Javalambre) pasando por los lugares de mayor interés geológico y paisajístico. Destacamos por orden de carrera el Carrascal, los sabinares y pinares del Gavilán (Puebla de San Miguel), los Amanaderos (Riodeva), la subida al techo de la Comunitat Valencia: el Alto de las Barracas 1838m (Calderón), los Sabinares rastreros, pastizales y majadas estivales (Arcos de las Salinas y la Puebla) y el barranco de la Bellena (Camarena de la Sierra)
El itinerario sube al Gavilán (D+750m) y desciende a la cascada de Amanderos e inicia la dura ascensión a la cima de la Comunitat (D+750m), después el trazado se suaviza volviéndose cómodo, alcanzando la máxima altura en la cota 1982m. La rápida bajada se inicia en el km 33 (D-700m)"

PÀGINA WEB DE LA MARATÓ

LLISTAT D'INSCRITS



No hay comentarios:

Publicar un comentario