C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 1 de diciembre de 2017

COMPETICIONS PRIMER CAP DE SETMANA DECEMBRE

FALCOTRAIL (MARATON)

Maraton FalcoTrail HG és la prova que es celebra a Cehegín (Múrcia) on els participants recorren, 45 quilòmetres amb 3000m de positius, per muntanya a través dels camins i senders que s'endinsen en el majestuós entorn natural de les serres del Quipar i Burete. Última prova del circuit Spain Ultra Cup M, on els nostres companys aconseguiran ser finishers. A per totes!!!
 
- Sonia Mundina
- Cristian

ORGULL ALBINEGRE

Aquest any després de molts canvis en la directiva del club de futbol de la nostra ciutat, el nostre volgut CD Castelló, s´organitza el pròxim diumenge 3 de decembre dos distancies, amb l´eixida conjunta a les 10 del mati, en eixida desde la zona del anfiteatro i arribada en el mateizx césped del estadi Castalia. 2100 participants han volgut estar present en la festa albinegra que recorrerà els carrers de la ciutat. El circuit de 5K serà 1 volta, i on el 10K serà 2 voltes. Molta sort companys, disfruteu molt i no os gireu!!!

10K
- Sandra
- Santi
- Vicent Peris
- Jose Martinez

5K
- Paco

CICLOCROS ALGINET

Un altra vegada i en la modalitat ciclocross, tindrem al nostre polivalent company. En Alginet, dissabte 2 de decembre a partir de les 9.30 del mati, tindrà lloc aquest ciclo-cross que serà un altra prova de la challenge de ciclo-cross de la Comunitat Valenciana. 
  
- Victor

No hay comentarios:

Publicar un comentario