C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 24 de noviembre de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 25-26 DE NOVEMBRE

X CASTELLNOVO TRAIL

La desena edició del Trail de Castellnovo consta d'un recorregut de 20K amb un desnivell positiu de 890 metres. 
Aquesta prova tindrà lloc el proper diumenge 26 de novembre a les 9.00 hores i comptarem en aquesta ocasió amb una participació especial.

Per una banda tindrem a la recent incorporació al grup del GR33, Martín Bacas, que inaugurarà la camiseta roja amb moltes ganes. I per altra banda, estarà el nostre capi Migue Duplas, que torna a unir-se al que és la seua casa i mai ha deixat de ser-ho.  

Benvinguts als dos, i molta sort amics!!!

K25 i MINI K25 SERRA

En la localitat de Serra, València, tindrà lloc el diumenge, la K25 Trail de la Calderona, en les dues modalitats que organitza el Club CxM.
Com a novetat, en aquesta edició es comptarà amb una nova prova, la Mini K25 que consta de 10,5Km amb un desnivell positiu de 500 metres.
En aquesta prova tindrem al nostre jove i recent incorporat al club, Joan Molina, que participa formant part de la Selecció Valenciana.

En la prova reina, la K25, que porta realitzant-se des de l'any 2006 tindrem a David Galera i Patry Barreda.
Aquesta cursa, d'uns 25,5Km i un desnivell de 1.600m positius es caracteritza per ser una cursa prou tècnica i exigent. 

PÀGINA WEB

Molta sort a tots i ànims!!!!

CICLOCROSS MONCADA

En una altra modalitat esportiva, en aquest cas, ciclocross, tindrem a Victor Bernad, que el passat cap de setmana va aconseguir un tercer lloc en la Marató Haria Extrem.

En Moncada, tindrà lloc aquest ciclo-cross que serà la desena prova de la challenge de ciclo-cross de la Comunitat Valenciana. 

Molta sort Victor!!










No hay comentarios:

Publicar un comentario