C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 27 de enero de 2017

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 28-29 GENER

TRAIL ALMEDIJAR

Una quarta edició amb novetats en els dos traçats, iguals però diferents. Tranquils, aneu a poder gaudir dels mateixos paratges, de la pujada a Espadà, del Barranc Malo o Almanzor, però aquesta vegada a l'invers.
L'organització ha pres la decisió d´invertir els traçats i aixi poder millorar. Sense dubte, un punt més atractiu que ofereixen la prova reina de 24K i 1300+ i la sprint de 14k i 600+, que tindran lloc Diumenge 29 de Gener a les 9 del mati desde la plaça de l´esglesisa d´Almedijar. I alli tindrem a la nostra femina Sonia Escuriola, que aquest any es cartell de la prova. Sort Sonia, disfruta molt!!!

CURSA VILAVELLA

La XVII MARXA DE SAN SEBASTIÀ, és una prova esportiva de fons per muntanya, que té com a
objectiu, fomentar les proves de resistència per muntanya. Primera prova del Circuit Diputació de Curses per Muntanya tindra l'eixida de la plaça de La Vila, el dia 29 de gener de 2017, a les 9.00 hores. Aquest any en nou recorregut, la distància aproximada és de 16,200 km i l'altura de 599 m. Alli tindrem a la nostra nova incorporació al equip femeni, Teresa Escuriola, on segur que disfrutarà al màxim d´aquesta aventura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario