C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 22 de septiembre de 2016

COMPETICIONS ÚLTIM CAP DE SETMANA DE SETEMBRE


ULTRA PIRINEU
Aquest cap de setmana es celebra la Salonom Ultra Pirineu, els dies 23,24,25 de Setembre en Baga, Barcelona. Es presenten 4 curses, 4 modalitats diferents per a tots els nivells, per poder disfrutar del emblematic paratge natural del Cadi-Moixeró. Com no els nostres rojets estarán en alguan d´elles.

La nostra femina ultrera Sonia Escuriola donarà l´eixida dissabte 24 a les 7 del mati a ULTRA PIRINEU, l´última de les 5 Proves d'ultra distància de les Skyrunner Sèrie Mundial, amb 110 quilòmetres de distància i un desnivell positiu de 6.800m, que transcorren pel marc incomparable del Parc Natural del Cadí Moixeró, amb sortida i arribada a Bagà (Barcelona) . Molta sort Sonia!!!
 
En la MARATO ULTRAPIRINEU
2016 es una cursa d'Alta Muntanya a semi-autonomia, amb 2400m de desnivell positiu Que Recorre 45 quilòmetres de distància Dins el marc del parc natural del Cadí Moixeró. Amb sortida i arribada a Bellver de Cerdanya, se celebrarà el dissabte 24 de setembre de 2016, i Subirà Fins al mític "Pas dels Gasolans" (2.430 m), els abans Passant per El Refugi de "Cortals de l'Ingla". A Partir Del "Pas dels Gasolans" s'iniciarà l'ONU descens Fins Montellà-Martinet, Passat pel refugi de "Prat d'Aguiló", paràgraf Acabar Finalment Tornant a Bellver de Cerdanya. Els nostres companys serán:
- David Mundina
- Patry Barreda
 
- Arturo Saura
 
La NIT PIRINEU 2016 és una cursa nocturna vertical de 860m de desnivell positiu que recorre 5 km de distància entre l'Estació d'Esquí de la Molina (telecabina zona) i El Refugi del "Niu de l'Àliga" (2520M).
Es disputarà el divendres 23 setembre 2016 a les 20: 30h. Els corredors de la NIT PIRINEU, podran Gaudir d'una "botifarrada" al "Niu de l'Àliga" com avituallament d'arribada.
El nostre company Ruben Marc li tocara bufar en aquesta explosiva prova.


CAMI DE CAVALLS EPIC360º
Camí de Cavalls 360º en tres etapes, amb una mitja de 51 quilòmetres i 830 m de desnivell per etapa. La volta a Menorca es una carrera a peu 

en una distancia: 152 quilòmetres i un desnivell acumulat: 2.491m que segueix el seu litoral verge, escarpat i ple de sorpreses. La Gran diversitat de terrenys i paisatges naturals fan que cada etapa siga única i diferent de les altres: El Sud amb les seues platges de sorra blanca i pins, barrancs i penya-segats de roca calcària; el Nord-est, amb l'esplendor de vida de l'Albufera des Grau i el Paisatge Lunar de Favàritx; i El Nord-oest, amb el seu litoral salvatge i de grans contrastos. Una aventura èpica i inolvidable que els nostres companys Cristian i Sonia Mundina afrontaran en modalitat de parella. Molta sort parella, i disfruteu de l´experiencia.

10K NOCTURN PENYISCOLA
És la cinquena i última prova puntuable del III Circuit Nocturn de Carreres Populars, organitzat pel C.D.Runner s Home, al costat de la Diputació provincial de Castelló. Prova de 10K que donarà l´eixida el dissabte 24 a les 21h. Allí tindrem disposta a lluitar per eixa classificació final del circuit a la nostra femina Sandra. Sort Sandra, i apreta fort!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario