C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 20 de mayo de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 21-22 DE MAIG

Torne el cap de setmana i tornen les competicions i els nostres companys tornen a competir i es que en aquest club ni parem ni ens girem....i el que si fem es disfrutar. Sort a tots!!!

15K CASTELLÓ
Arriva per primera vegada a la nostra capital, un 15K nocturn, dissabte 21 a les 22h recorrerà els principals carrers de la ciutat, en eixida i meta en la plaça major. Un 15 K que forma part d´un circuit nacional, Tomtom night running series i també és la 5ª prova del circuit diputació provincial. Allí tindrem a la nostra femina Sandra i al nostre company Santi que ha sigut agraciat en un dorsal per cortesia de Volkswagen Marza.  Molta sort parella, a bufar i a disfrutar de la nit!!!


TRAIL SERRA ORPESA
Diumenge 22 de Maig a les 8.30 del mati, es donarà l´eixida a la IX Edició del TRAIL SERRA D´ORPESA. 22km i +800m. Recorregut molt bonic vore la muntanya i la platja en un mateix moment no te preu. Cartell de luxe es presenta  per Diumenge a Orpesa, i entre tots ells tenim als nostres companys. Mol ta sort i disfruteu del mati!!!
- Sonia Escuriola
- David Mundina
- Patry
- Cristian
- Sonia Mundina
- Maria
- Miguel Ángel Martinez
 
ZEGAMA 
 Aquest cap de setmana també tindrà lloc la cursa de les curses, la Marató en la cuna del Trail, ZEGAMA is ZEGAMA. Quansevol corredor de trail té l´il.lusió de disputar, o millor dit de disfrutar, aquesta cursa, peró només uns privilegiats ho aconsegueixen. Molta gent es la que vol correr i l´organització realitza un sorteig, així que correr en ZEGAMA es una loteria, i aquest any el nostre indi Ruben Lucas ha sigut agraciat. Diumenge 22 de Maig a les 9 del mati desde ZEGAMA donara l´eixida a 42.195 kilómetros / 5.472 m acumulats i que recorrera 4 dels cims de la comunitat vasca, Aratz – Aizkorri – Aketegi y Aitxuri.
Oso ondo Rubén, oso ondo!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario