C.M. GR-33

C.M. GR-33

lunes, 25 de marzo de 2013

VII MARATÓ DE MUNTANYA DE BORRIOL

El passat 17 de març de 2013 va tindre lloc l'exigent marató de muntanya de Borriol, organitzat de forma excel·lent pel Club Muntanyer la Pedrera, mostra de l'èxit que any rere any rep aquesta emblemàtica prova a nivell estatal.

A les 8:00 hores es donava l'eixida per al voltant de 300 corredors que es van atrevir amb aquesta exigent marató que acollia grans corredors i corredores del moment a nivell nacional.

Els nostres representants van patir de diferent forma la seua pròpia cursa però amb l'esforç de cadascún d'ells i l'esperit d'equip amb el qual van correr, van aconseguir una meritòria segona posició en la classificació per equips.

- Sonia Escuriola - 108ª general - 7ª absoluta - 06:13:34

El nostre jove corredor Ruben Cano, aconsellat per tot l'equip va eixir amb la intenció de realitzar mitja marató només i retirar-se en la Pobla. Amb la seua edat temps tindrà per realitzar curses de llarga distancia!!!

Enhorabona a tot l'equip, acabar aquesta dura marató és un gran objectiu!!