C.M. GR-33

C.M. GR-33

jueves, 28 de julio de 2016

COMPETICIONS ÚLTIM CAP DE SETMANA JULIOL

Ja s´acaba el Juliol, el temps passa volant, els dies, els mesos i els nostres objectius. Preparem un any ple d´objectius, a llarg termini i quan menys ens donem conte ja estan ací, el dia és arribat. I això els ha passat als nostres companys que aquest cap de setmana es desplacen a Itàlia, el nostre país veí del Mediterrani, però els nostres companys no van a la platgeta, concretament a Bergamo, als Alps Italians.

I es que Sonia Escuriola, David Mundina, Roberto Gil i Santi Saborit s´enfrentaràn a la II Gran Trail Orobie és una cursa d´un recorregut de 70 quilòmetres amb 4200 metres de desnivell positiu. Dissabte 30 de Juliol a les 10 del matí, inicien des de Carona, Brembana ( BG ) i arribant a Bergamo, amb un temps màxim de 24 hores, els nostres amics disfrutaran d´un paisatge meravellós i espectacular.

Així que molts ànims, sort i disfruteu de l´experiència.

lunes, 25 de julio de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 16-17 JULIOL

SIERRA NEVADA 
Tres dels nostres companys es van desplaçar cap al sur, per afrontar les diferents curses que es celebraven en Sierra Nevada, David Mundina es ficava el dorsal del Trail Sierra Nevada per seguir en la Spain Ultra Cup M, pero no va timdre sort, Retirat en el km 25 per una forta punxada en el bessó dret que l'impedia correr, i com diu ell quan les cames no acompanyen el cap et fa fora. Anim David i a recuperar-se
Sonia i Belén per afrontar els 102Km del Ultra i seguir aixi en la Spain Ultra Cup. Ninguna de les dos va tindre sort, van agafar diferents virus que no els deixaven disfrutar i gaudir com a elles els agrada, aixi que  quan no disfrutem per a que seguir?? Anim xiques i a seguir, aço no acaba açi.
Belén: "Ultra Sierra Nevada. Amb molta il.lusió i preparada per poder fer una bona cursa... Minuts abans de la eixida veig a Sonia, ens donem sort i comencem. Quina calor!!! Al km10 em note la panxa rebolicada (serà de la calor i els nervis..). Després del primer avituallament, primera parada. Corre mitja horeta i...segona parada. Camine un ratet.... i a còrrer cap a fora de la senda!!! Açò que es?? Pegue un trago d'aigua...i una altra vegada!!! Pareix que m'acompanya un virus intestinal... la gastroenteritis es la protagonista de la nit. Així que res... deixe'm passar unes hores i a vore... Se fan les 6h i cada vegada tinc menys força, porte unes hores sense menjar ni beure,  comença a fer-me mal el cap, estic merejada... Al proper avituallament (km 48) me retire. Mala sort la meua d'agafar eixe bixo!!!"


ANDORRA ULTRA TRAIL
Altres companys vam marxar cap al Nord, exactmaent al pais mes proper als nostre, el Pais dels Pirineus Andorra, i es que Andorra is Andorra. Curses exigents, recorreguts impresionants, pedres, pujades, baixades....no hi ha res que puga descriure el Ultra Trail Andorra VallNord, nomes estar en quansevol linia d´eixida ja es de valents, aixi que anims als retirats, Mariam, Ruben i Jose, al altre serà primer es el primer, i d´aço no vivim, d´aço disfrutem no vos oblideu. Els altres companys que si van acabar les seues curses, ens conten les seues experiencies. Enhorabona valents!!!
 
Sonia Mundina: Marato dels Cims. Esta cursa em vaig apuntar en Cris amb la idea de disfrutar d'aquesta zona que ens agrade tant junts...pero per culpa d'una lesio que arrastre al peu cris no em va poder acompanyar... Aixi que cambi de plans...tindre que correr jo per els dos!!despres de patir prou en zumaia arribe a esta cursa amb la idea de disfrutarla...eixida tranquileta,calfan un poquet que fa fresqueta... Fins al km 15 vaig molt trankila,igual masa pero vuy arribar en forçes fins al final...sobre el km 20 fem la pujada mes forta i ai apareixen els primers calambres als quadriceps,arribe com puc al avituallament i menje i prenc sals i a seguir...be una baixa prou pronuncia i llarga i meu agafe en calma perque tinc por de tornar a tindre calambres,a partir del km 30 es prou corredora (bueno hi han alguns repexonets d'estos que t'acaben de trencar les cames) i decidisc donar.ho tot fins al final,els calambres apareixen a ratets pero no els faig cas estíc en forçes i vuy lluitar fins al final!! Arribe a meta en 6h25 i 4a!! Carrera xulisima!! L'any que tornare, tornarem Cris i correrem junts!!!"

Arturo: " Celestrail. Carrera que me fee molta ilusio correr per ser la meua primera carrera de 80km y eixin de nit li tenie un poc de respete a la nit pero va anar tot mol be , inclus la vaig poder disfrutar arrivan a escaldes se va fer de dia quina va ser la meua sorpresa que en el km 60 en van dir que anava el 10 y portaba a dos davan que els veia .Aixina que decidisc apretar un poc mes y anar a per ells ya que em trobe be ,els conseguisc pasar , enfile la ultima puja que si se me fa un poc mes dureta corone dalt y ya si 10km tot cap avall asta meta . Al final entre en meta mol content en 12:59 y 7 posicio"

Salva: "Ultramitic, aventura?, locura?.....No encuentro palabras para describir lo vivido en Ordino, Andorra. Me habían dicho que era dura, brutal, etc , pero no sabía que para comprender el alcance había que hacerla, que manera de sufrir!, mirando el perfil que por cierto no es correcto  creía que una vez pasado el Coll Bou Mort, los más duro ya había pasado, jajajajaja, si estaba por llegar, hasta ahí lo lleve muy bien la bajada del Bony de la Pica despacito y buena letra, ni me entere llegando al primer punto de vida donde me lavo un poco, cambio de ropa, como,  y a seguir, empiezo la ascensión al Coll Bou Mort, unos 1700+, mucha subida pero como las de aquí, lo hago cómodo y sin ningún problema ,  menos mal que la primera parte fui muy reservón pero cometí fallos durante la noche, que pagaría más adelante, como no hidratarme y alimentarme correctamente, una vez corregido, a partir del segundo punto de vida  kilometro 77, donde tenía pensado retirarme puesto que iba deshidratado, aturdido y psicológicamente destrozado  y acabar con el sufrimiento, allí estaban de nuevo mis hijos, mujer y amigo Salvador Gil, que en escasos minutos me hicieron cambiar de opinión dándome su apoyo y ánimos para continuar,  después de unos minutos descansando empieza mi mayor lucha contra mí mismo, todo absolutamente todo el resto de aventura andada, se me hace larguísima y durísima tirando de cabeza, ya me lo dijo Roberto Gil, bueno no me quiero extender mas, agradecer enormemente a mis hijos, mi mujer y a Salvador sin ellos no hubiese terminado. VOLVERÉ!!!!"

10K NOCTURN GRAO CASTELLÓ
Un altra prova del circuit nocturn diputació de curses d´asfalt arribava al calendari, aquesta vegada li tocava el torn al Grao de Castelló, i alli teniem a la nostra asfaltera Sandra, que dissabte la nit a les 22h va donar l´eixida per afrontar els 10K d´asfalt baix la humetat del grao vora platja en ple mes de Juliol. 
Sandra: "10K Nocturn El Grao....contenta en el resultat 43'10, 1clas VetA, a estes altures de temporada, la nit i l'humetat no puc demanar mes...el meu objectiu d´aquesta primera part del any ere vore el 43' i fins i tot he vist el 42'. Aixi q ara a descansar i agafar força q en la segona part del any ve lo bo."


viernes, 15 de julio de 2016

COMPETICIONS CAP DE SETMANA 16-17 JULIOL

Gran cap de setmana es presenta, un cap de setmana dels que deixen marcat, curses importants, objectius de temporada....els nostres companys lluitaran per aconseguir els repts sommiats.

SIERRA NEVADA 

ULTRA 102KM
Seguint en la Spain Ultra Cup, les nostres femines Sonia Escuriola i Belén Agut, res mes que Campiona i Subcampiona de la SUC 2015, tornen a Granada per afrontar els 102km en més de 6000m positius, aixi que divendres 15 a les 24h, les nostres xiques arrancaran en totes les seues forces per pujar al pic Veleta i conquistar l´estació d´esqui de PradoLlano. Molta sort xiques, i sobretot molt de cap!!!

TRAIL 62KM
El nostre company David Mundina, no vol pedre la samarreta de Lider de la Spain Ultra Cup M, així que estarà present en la linia d´eixida del Trail de 62km en 3710m+. David pendrà l´eixida dissabte 16 a les 6 del mati desde Beas, per disfrutar del recorregut  fins arribar a Pradollano on esta la meta de totes les modalitats.

 
ANDORRA ULTRA TRAIL

Cims Màgics organitza diverses proves que tindran lloc els dies 14, 15, 16 i 17 de juliol del 2016 dins del marc de l'esdeveniment Ultra de l'Andorra UltraTrail Vallnord.

MARATÓ DELS CIMS
Cursa a peu d'uns 42,5 km, uns 3.000 m de desnivell positiu i uns 3.000 m de desnivell negatiu; consisteix a donar una gran volta per la parròquia d'Ordino, passant pels becs del Casamanya. Dissabte de mati els nostres companys Sonia Mundina i Cristian Andreu donaràn l´eixida a un recorregut de somni amb paisatges magnífics i vistes espectaculars, un descobriment de les Valls del Nord.
CELESTRAIL
Cursa de 83km i uns 5000m positius, consisteix en donar una gran volta per el "corazón" d´Andorra. Divendres a mitja nit donarà l´eixida desde Ordino, per poder disfrutar de tot el recorregut i arribar al lloc més espectacular com es la Carena. Els nostres companys que s´atreveix en aquesta modalitat son:
- Arturo
- Jose Saez
- Ruben lucas
- Mariam  


MITIC
Cursa a peu d'uns 112 km, uns 9.700 m de desnivell positiu i uns 9.700 m de desnivell negatiu, consisteix a donar la volta completa a Andorra passant pel punt més alt del país, El Comapedrosa a 2942m. El nostre valent que divendres per la vespra donarà l´eixida aquesta exigent prova serà  Salva Ballester.

10K NOCTURN GRAO CASTELLÓ
Seguint en el circuit nocturn diputació de curses d´asfalt, la nostra femina Sandra, estarà dissabte 16 a les 22h de la nit, present en la linia d´eixida del 10K del Grao de Castelló. Sandra que porta varies setmanes competint ja sap el que es un 10K en ple estiu aixi que a bufar per la nit, a vore si refresque un poc mes.Sort Sandra!!!

 

martes, 12 de julio de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 9-10 JULIOL

VII VERTICAL CABANERA
Diumenge en Capdella, Lleida, es va donar cita el VII Vertical Cabanera, 5,200 Km i 1.463 metres de desnivell positiu, prova molt dura i exigent, on el nostre company Miguel Angel Dupla va estar present, ell ens conta la seua experiencia:
Migue: "Tercera prueba de Copa España FEDME de Carreras Verticales, en Capdella (Lleida). No conocia la zona y la verdad es que es una pasada, montañas guapisimas y desde las cumbres unas vistas repletas de lagos y aun algunas zonas con restos de nieve. La carrera durisima, nunca habia hecho una subida tan dura, 1500 metros de desnivel positivo en 5km para hacer techo de carrera a 2900 mtr. Con la de ayer nos colocamos en el puesto 13° de la general a falta de la última prueba en Montseny, el top ten esta imposible, asi que a intentar no perder posiciones, pero eso para Octubre ya. Seguimos aprendiendo en este tipo de competicion y sumando nuevas experiencias." Enhorabona Migue!!!
Classificació  


XVIII MARXA EL BARTOLO
Diumenge de bon mati, per poder vore amaneixer vora mar, es va donar cita la 18º edició de la Marxa al Bartolo, cursa tipica del estiu i que aquest any va arribar a la seua majoria de edat. Els nostres companys Patry i Jose alli presents, van triunfar i van pujar al podium, ells ens conten el viscut:
Patry: "Marxa al Bartolo. Carrera a la que me apetecía ir pero muscularmente estaba tocada de Zumaia, asi que decido salir tranquila. Al principio me sorprendió encontrarme bien, pero en el km 7 +- decido bajar el ritmo ya que las piernas se quejaban. Me tomo la carrera más tranquilamente, al final acabe en 2:34min y 2a absoluta. Ahora a descansar un poquito y cargar pilas para Vistabella." Enhorabona Patry, estas que te sales!!!
El nostre amic Jose va creuar la linia de meta ubicada en la platja La Almadrava en 2h16min i pujant al primer caixó de la seua categoria, Enhorabona, molt gran Jose!!!
Classificació

10K ALBINEGRE
Després de que el Castelló acabara la seua temporada futbolistica, en un bon colp on no va poder pujar de categoria, les portes del Castalia es van tancar. Diumenge es van tonar a obrir per vore com tots els seus seguidors orelluts runners, van disfrutar d´una gran ambient. Encara que un 10 de Juliol a les 8.30 del mati fa un calor insoportable mes de 600 runners van donar l´eixida al I 5K i 10K Orgull Albinegre. La nostra femina Sandra va estar present al 10K ella ens conta el viscut:
Sandra: "10K Albinegre. Ara entenc per que el Castelló no ha pujat d categoria😜. Mala calor i quina humetat feia a les 8.30 del mati...pero anar acompanyada d´amics orelluts i vore tots els sentiments que transmitien vaig tindre prou. Com la calor va afectar a tots per igual....doncs vam poder pujar al podium 3 general i 2 veterana, encara que no en un bon temps." Molt be Sandra, a seguir!!!
Classificació

TRIATHLON FULL-IROMAN VITORIA
Fins Vitoria es va desplaçar el nostre company Vicent Calvo, per enfrentar-se al Triathlon Full-Iroman, i es que un Iroman, no son bobades, distancies llargues, molt llargues en les tres disciplines, has d´estar molt be, has de tindre un gran dia i has de tindre totes les teues forces per porder-lo completar. El nostre amic despres de tota la seua experiencia, i com tots nosaltres li hem dit, no ha de demostrar res a ningu, va pendre la decisió d´abandonar. Vicent ens conta el viscut a Vitoria:
Vicent: "Empezamos con un sector de natación largo(4.220m) en mis tiempos (1h10') y como siempre con ganas de pasarlo para empezar a disfrutar. Sector bici que empiezo en mi zona de watios, reservando ya desde el principio con el coco pensando en el Maratón pero que poco a poco se me va haciendo bola, sensaciones muy malas, falta de fuerza y mucha debilidad que se acentúa con el paso de los kms. Llego a la T2 y aquí se termina la aventura..... GAME OVER" Molts anims Vicent, a seguir!!!


viernes, 8 de julio de 2016

COMPETICIONS 9-10 JULIOL


VII VERTICAL CABANERA
Seguint en el circuit de Curses Verticals de Copa Espanya, el nostre amic Miguel Angel Duplas es desplaçarà fins Cabdella, Lleida per disfrutar el diumenge 10 de Juliol el VII Vertical Cabanera, 5,200 Km i 1.463 metres de desnivell positiu. A bufar fort Migue!!!

XVIII MARXA EL BARTOLO
La tradicional marxa al Bartolo que es celebrà tots els estius arriba a la seua majoria de edat, diumenge 10 i es que en ple mes de Juliol i en el paratge natural del nostre desert de les Palmes, en la eixida i arribada vora mar, aquesta cursa es caracteristica per als corredos en 23.4km i 1054m+. Alli tindrem als nostres companys Patry i  Jose Martinez, disfruteu molt de les vistes companys!!!


10K ALBINEGRE

Per primera vegada, es celebra a la capital de la nostra provincia, Castelló, el 10K i 5K albinegre, en el bum que hi ha ara de curses i de futbol, aquest dos esports s´havie de juntar algun dia, i aquest diumenge a les 8 del mati desde Castalia es donarà l´eixida a les dos proves on els corredors que arriben a meta, xafaran la gespa del camp de futbol, ocasio que la nostra femina Sandra no vol pedres, aixi que en el 10K alli la tindrem.


TRIATHLON FULL-IROMAN VITORIA
El nostre super company Vicent Calvo, aquest diumenge 10 de Juliol s´atreveix a competir en el Iroman de Vitoria, una modalitat unica, dura i que segur que al nostre company no el deixarà indiferent. Aquesta es la descripcio del Iroman de Vitoria.
"1. Natación. 3.800 m con salida y llegada en el Pantano de Landa y sobre un recorrido al que se le da 2 vueltas.
2. Ciclismo. 180km.
3. Carrera a pie. 42km con inicio en la C/ Fueros , donde se iniciarán las 4 vueltas de 10,5km con final en la Plaza España."
Aixi que Don Vicent, ja pots apretar les dents per disfrutar tu i fer-nos disfrutar als demes aquest diumenge.
Molta Sort Vicent!!!

miércoles, 6 de julio de 2016

RESULTATS ULTIM CAP DE SETMANA DE JULIOL

10K NOCTURN ORPESA

Una vegada començat el estiu, arriba el circuit diputació nocturn. En la primera prova del circuit, Orpesa, es van reunir uns 500 corredors, alli vam tindre a la nostra asfaltera Sandra, disposta a convatir la calor i l´humetat de la nit vora mar.
Sandra: "10K Nocturn d´Orpesa. La idea es fer un entrene, de normal de nit vora mar fa molta calor. Eixida com mai rapidissima, pense collons quin entrene...pero com hem trobe be...vaig tirant, em fixe en corredors, i vaig passant-los i pense avui que vull entrenar em trobe com mai...aixi que vaig a tirar a vore q pase...la pujada al faro agonica pero una vegada dalt a topeeee fins la Platja de la Conxa...creue linia d meta en 42'27 baixant altra volta marca personal i 5ªAbsoluta i 2ª de la categoria." Enhorabona Sandra.

CAMPIONAT D´ESPANYA DE CLUBS A ZUMAIA
Fins Zumaia es va desplaçar el nostre equip per disputar el campionat de Clubs i passar un gran cap de setmana de convivencia. La cursa un Maratò dels durs, terreny, desnivell i sobretot la calor i l´humetat que va fer que el dia no fore el mes apropiat. El nostre equip no va poder puntuar per dos retirades que vam tindre per força major. El mes important es estar companys, al altra millor, hem de seguir lluitant i disfrutant del que mes ens agrada. Els nostres companys ens conten les seues experiencies.


Sonia Mundina: "Zumaia. No es pot pretendre estar dos setmanes sense entrenar i damunt en festes i voler arribar be a un marato. Sabie que patirie pero no me pensave que tant...la calor i l´humetat que feie tampoc va ajudar...no vaig tindre bones sensacions en quasi cap moment de la cursa...em quede en el ratet que vaig compartir en Soni, m'alegre molt de vore-la com torne a disfrutar, i tambe amb el que vaig compartir en Patri!! La cursa molt xula amb uns paisatges espectaculars!! Em quede amb el finde viscut amb els companys del GR33, ha sigut un gran finde ple d'anecdotes i rises!! Tenim que repetir"


Sonia Escuriola: "Zumaia....arribave molt tranquila, amb ganes de disfrutar d'un cap de setmana amb els companys del GR33, pero el que no pensae que una cursa em donaria tant...el meu objectiu ere seguir buscant eixes sensacions que no acaben d'aplegar..eixida molt rapida amb Sonieta pero de seguida veig que eixe no es el meu ritme i baixe un poquet la marcha fins al km 10, ai desidisc posar una rosqueta mes i trobe a Patri i un poquet mes avant a Sonia fem un tramo de la cursa juntes el qual disfrute molt amb ella!!! Pero el meu cos eM demane guerra i desidisc apretar avore on aplegue i el resultat??? Em torne a trobar a mi mateixa, a la que disfrutae tant abans de la lesio, amb força pujant, confiança baixant i sense patir en cap moment mes del conte!! Aixina que Zumaia m'ha tornat el somriure!!!Gran finde amb grans amics!!!"





Arturo: "Marato de Zumaia bon finde el que vam pasar junts.... Comence el Maratò corrent molt la gent i seguim el ritme fort que fique la gent em trobe be i no alçe el peu quan ja portem uns quans km pense que igual me estic pasant i despues fare curt pero al mateix temps no vull disar un grupet on anem un quans i es porte bon ritme , pero sobre km 20 crec em trove a David enterra que l´han tirat i se ha pegat un colp fort a les costelles i pare a vore com esta es pot recuperar i d´ahi fins meta acabem el Marato juns encantat de conpartir km en ell, porque esto es un club pa lo bueno y lo malo tututua"


David Mundina: "Maraton de Zumaia. Carrera impresionante con unas vistas espectaculares, circuito muy duro y rompepiernas que sumado a la humedad y la calor que nos hizo, pues tocó sufrir... Salida rápida, intento coger ritmo de carrera, pero las sensaciones no acompañan (empiezo a acordarme de las sangrias de la semana de fiestas...), poco a poco voy intentado acoplar mi ritmo, hasta que en un cresterio tropiezo contra otro compañero con tan mala suerte que salgo disparado callendo mis costillas sobre una bonita piedra... Me quedo grogui, al cabo de unos minutos llega mi compañero Arturo al rescate, me ayuda a levantarme y seguimos... De ahi a meta fui un sufrir, intentando no lastrar a Arturo, que iba tirando de mi y animandome, al final logramos cruzar la meta juntos... Agradecer a Arturo su gran detalle, ya que gracias a el pude terminar esta bonita y dura maraton... Ahora a ver si recuperamos el golpe que en dos semanas nos espera Sierra Nevada. Como siempre, lo mejor, poder compartir grandes momentos con los compis de equipo!! Gran finde con muchas anécdotas!!"


TRAIL BRONCHALES
Fins Bronchales es va desplaçar la nostra femina Belén per poder disfrutar de la seua primera edició, ella va triar la modalitat de Maratò i aixi disfrutar del entorn d´Albarrcin que es impresionant. Ella es conta.

Belén: "Trail Bronchales. Una bonica Marató per la Serra de Albarracín, amb unes vistes espectaculars i uns boscs de película. El seu recorregut entre els 1500-2000m d'altura, el desnivell, el terreny complicat i les elevades temperatures, la van fer realment dura. Molt contenta amb el resultat! 1a Absoluta i 33 de la General. Plus de motivació per al pròxim objectiu de la temporada... Ultra Sierra Nevada!!!"