C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 26 de febrero de 2016

MAGDALENA FESTA PLENA!!!

Arriva la Magdalena, com sempre hi ha alguna cursa toca competir, doncs la nostra parella Sonia Mundina i Cristian Andreu aprofiten i marxen cap a Formentera per poder disfrutar de la illa, recorrent quasi tot el seu territori. Half round Formentera cursa de 40km amb eixida en Es Arenal i arrivada a Les Salines.
Disfruteu parella de l'experiencia.

miércoles, 24 de febrero de 2016

RESULTATS CAP DE SETMANA 21-22 FEBRER

Una vegada passat el cap de setmana i les competicions, els nostres esportites ens conten les seues experiencies.

XVIII MARXA A PEU BORRIOL

Silvia Sos: "Seguint amb la preparació de l'objectiu principal, era el torn de la Marxa a peu per Borriol, cursa que m'agrada molt i que tants anys he participat. Enguany hi havia molt de nivell, pero m'he centrat en la meua cursa i en les propies sensacions, aixi que molt satisfeta amb la cinquena posicio absoluta!...Seguim sumant!!!"

Ruben Marc: "La Marxa a peu per Borriol me la vaig prendre igual que el entrene: "a la marxeta". Carrera corredora a més no poder aixi que vam ficar tercereta i puja, puja, baixa, baixa pla, pla sempre igual, al ritmito fins l´última baixa que pareixie que cremare la senda. A meta vam comensar a hidratar-se be i menjar fins que en l´entrega de premis vaig sentir Ruben Marc a podio i jo pensan que serie un altre.. al final enfile cap allà i si si tercer promesa en 2 h 23min."

David Galera: "Yo como siempre, últimamente  no acabo de encontrar las buenas sensaciones pero ya con correr y disfrutar tengo bastante."

Patry Barreda: "Carrera que disfrute muchísimo, después de tanto tiempo parada me apetecía mucho volver a la montaña. Aguante el tipo como pude hasta las antenas y de ahi al final a darlo TODO. Contenta por disfrutar y por poder bajar en 2 min mi tiempo. Al final termine la 10 en 2:37min."

Arturo Saura: "Marxa a borriol primera cursa de la temporada , a on el objetiu ere anar agarran km i tornar a agarrar ritme de carrera i tornar a disfrutar de les competicions al final 2:16 i un bon mati que vam passar en bona companyia"

Sonia Mundina: "Comensem la lliga amb borriol!! L'any passat vaig eixir molt rápida i després o vaig pagar, aixi que com dels errors s'apren este any isc molt tranquileta, fins a les antenes anem a la marxeta, després li done una rosqueta mes pero sempre a ritme cómode, ja que m'agafe la carrera com un bon entrenament per a el marató d'aquesta setmana...Al final conseguís baixar 5-6 minutets de l'any passat con que molt contenta, entran en 2h29, la 7a i de la mà de Cris que decideix esperarme!! Bon mati amb els companys del club!! Ara a per formentera!!"

Cristian Andreu: "Marxa a Borriol molt comode durant tota la cursa fins a la baixada de codina que note alguna molestia i desidisc ficar el freno i acabar be. Una de les carreres millors organitzades que tenim per a si."

Alberto Recatalá: "Marxa a peu. DesprÉs d'unes setmanes a mig gas, era una prova per a saber com anava la cosa, en cursa molt be durant quasi tots els kms, i arribant demanant l'hora. DesprÉs post carrera molt bo, com sempre a borriol. Ara a recuperar el peu lo maxim possible..."

Joan Alfara: "Seguint la preparació per tornar agafar la forma vaig cap a Borriol, pensava que no estaria t'han bé ja que dissabte vaig entrenar i no em sentia agil però al final va sortir bona cursa. Al final 2 vetera i un tems 2h07m no està mal, ara a per l'altra. Salud i kilometros!!!"

Enhorabona a tots, vau eixar clar a Borriol qui son els de la roja, a seguir disfrutant.









XC MARATÓ VALL D'ALBA 75 KM BTT

Vicent Peris: "Ufffffffff !!!!! Se m'ha fet llargueta, pero m'ho he passat be. Un parell de caigudes. Un poc de xapa i pintura i au. Sense entrenar-la, no se poden correr estes carreres. Pero be !!!!!!! Anar sumant"

Enhorabona Vicent, el important es passar-seu be i disfrutar.

MARATÓ DE SEVILLA

Ruben Lucas: "Maratón Sevilla. Tenía mucha ilusión puesta en esta carrera. Ya que era el primer gran objetivo de el año. Salí con cabeza, controlando el ritmo para  intentar 2h 35'. A partir de el kn35 empecé a sufrir muscularmente. Pero veía que si aguantaba el ritmo, estaría en el tiempo deseado. Así que tocaba apretar los dientes hasta meta. Al final entraba en el estadio de la cartuja con 2h 34' 47". Bajando 5' mi marca. Ahora a recuperar y a por la MiM."

 Mariam Monton: "Aquesta setmana tocava marató de Sevilla, segona gran prova de asfalt per a mi. El objectiu baixar de 3h 30' i aconseguint un resultat de 3h 24' 22''. Controlanme el ritme i amb prou bones sensacions.  Ara ja toca cambiar el chip i tornar a la muntanya i a preparar el proxim objectiu."

Enhorabona parella, els indios ni os van vore passar per tota Sevilla, vau arrasar.


MARATÓ D'ESPADÀ

Claudio Betoret: "Marató d Espada..primer objectiu de l´any, arribava un poc inactiu després de la meua estrenada paternitat i on venía de intentar recuperar un poc el temps perdut en lo referent als entrenes, me la vaig agarrar com a tal i si les sensacions eren bones competir-la, i aixi ho vaig fer. El objectiu era baixar de les 4h, vaig eixir tirant a ritme comode fins la pujada al pic Espadà on vaig gaudir molt del espectacular recorregut, arribant en un temps on era possible fer la marca que volia, una vegada alli se presentaba la segona part on també vaig anar a bon ritme i sense parar de lluitar, pero els canvis en el recorregut fan que el temps em passe més ràpid del esperat i em fan desesperar-me un poc, en la arribada a meta em comenten que la cursa ha anat mes lenta degut als canvis, lo que me done un plus de satisfaccio,al final 4:17 i pos 10..i bona motivació per seguir en la preparacio de cara a la csp."

Enhorabona Claudio, eixa xiqueta t´ha donat ales, i ho vas fer molt be, ara a compaginar la paternitat en els entrenes.


martes, 16 de febrero de 2016

RESULTATS SEGON CAP DE SETMANA FEBRER

Una setmana més, els nostres esportistes van estar competint en les diferents displines proposades. Van passar el dia de Sant Valentin fent el que més ens agrada, gaudint del esport!!!

I 5K BETXI

La nostra companya Maria, no va poder acabar en I 5K Betxi, una xicoteta rotura en el quadriceps la va fer decidir retirar-se. A recuperar i en breu al lio, molts ánims Maria!!!

SAMARUC FONDEGUILLA

El nostre company Ivan que va participar en la II prova de la lliga FEMECV, creuava la linea de meta amb un temps de 2:13:32, molt de nivell en aquesta prova. Ivan ens conta  "no em vaig trovar molt be al principi i prou be al final, en una cursa dureta". A per un altra.


10K Hdos0

En la modalitat del asfalt, la nostra companya Sandra, va estar present en el multitudinari 10K HdosO, on despres de no estar en el millor moment, va conseguir un temps de 44:16, en un dia on els forts vent no van ficar gens facil el recorregut, ella mateixa ens conta "10k HdosO molta gent a l'eixida i molta espenta, em coloque i agafe ja el ritme previst, molt de vent de cara als trams rectes on es pot estirar, circuit lleig, molta rotonda i moltes voltes al mateix lloc....es resiteix el objectiu...al proxim mes!!!!.
A per un altre i ja arrivaran els objectius, ara a recuperar-se!!!


IV DUATLÓ VALL D'UXÓ

Com ja estem acostumbrats en el nostre duatleta Vicent, ell mai falla, va disputar el CDC Vall d´uxo, i on va aconseguir ser 3° clas.absoluto, Subcampeon autonomico, 1°GG.EE (por quinta.....). Enhorabona Vicent!!!


III TRAIL L'AVENTADOR

La nostra femina Belén que es va desplaçar fins Genoves, per afrontar la Mitja Marató de Muntanya, Belén creuava la linea de meta en un temps de 2:26:20 en 2ª posició absoluta. Ella mateixa en conta la seua experiencia "III Trail l'Aventador de Genovés Mitja Maratò, encara que no vaig massa còmoda en aquesta distància, he tingut molt bones sensacions. Carrera molt ràpida fins el km 10, i a partir d'ahí ha vingut la tralla. 3a posició tota la carrera, i guardant forçes per a la traca final. Acabe 1a senior, 2a absoluta i a 20 segons de la primera. Una llàstima! M'han faltat 200m més de baixada." Enhorabona Belén, a seguir aixi!!!


viernes, 12 de febrero de 2016

COMPETICIONS SANT VALENTIN

Arriva Sant Valentin, el dia dels enamorats i com nosaltres som uns apassionats d´aquest esport doncs pasarem el cap de setmana fent el que més ens agrada, uns a competeir i els altres a entrenar. Sort a tots!!!

I 5K BETXI

Començarem les competicions dissabte per la vesprada a les 17h en Betxi, Maria sera la representant de la roja en aquesta prova puntuable per al II circuit de 5K Cada vez+ Mujeres. A tope!!!
LListat d´inscrits

SAMARUC FONDEGUILLA

El nostre company Ivan , estará present en la Cursa per Muntanya Samaruc, Fondeguilla, 2ª proba del Campeonat de Lliga FEMECV 2016. Prova de 21km amb 1500m+ que es celebrará el diumenge 14 de Febrer a les 9 del mati. Molta sort!!!

 

LListat Inscrits

10K Hdos0

La nostra femina Sandra, estará present diumenge 14 de Febrer a les 10 del mati, en la línea d´eixida de la segona prova puntuable del circuit diputació de curses d´asfalt, cursa molt multitudinaria on s´esperen més de 2000 persones. A bufar fort!!!

Llistat d´inscrits

IV DUATLÓ VALL D'UXÓ

El nostre amic Vicent, estar present en la segona prova de CDC, prova de 5km a peu+22km bici+2.5 km a peu que es celebrar diumenge 14  de Febrer a les 10 del mati, el nostre amic corre en casa per tant no pot fallar a tota la afició que estara animant-lo.
LListat Inscrits

III TRAIL L'AVENTADOR
També tindrem a Belén, la nostra esportista estará present el diumenge 14 de Febrer en Genovés, Valencia, en el III trail l´aventador cursa de 21km 960m+. El Club Muntanya els Bolos de Genovés, amb la col·laboració de l’ajuntament de Genovés ténen com a finalitat donar a conèixer els paratges del seu
poble. Segur que Belén disfrutará d´aquesta cursa!!!


LListat inscrits

XI GRAN FONS DE TURÍS MEMORIAL RAIMON SORIA

  Per últim tindrem al nostre company Miguel Angel Duplas al Turis en el seu 15K, pasant un bon mati practicant esport. A tope!!!

LListat d´inscrit

lunes, 8 de febrero de 2016

RESULTATS 6-7 FEBRER.

La roja triomfa aquest cap de setmana, si si com ho llegiu, aquest cap de setmana els nostres companys han copat els caixons d´aquelles curses en les que hem estat presents.

XVI MARXA CABANES

Cabanes vivia el dissabte la gran festa del trail amb la seua cursa organitzada per el Club Running cabanes que mai defrauden en el tracte al corredor. Allí els nostres corredors van tenyir el poble de roig, ja que ni mes ni meys que van estar presents 11 dels nostres companys. Molts van ser els que van conseguir pujar algun caixó, i com a club conseguien una segona posició, si es que SOM UN CLUB!!!.
Ells mateixa ens conten les seues experiencies:

Sonia Mundina : Un any més tornem a la cursa de cabanes. Contenta per les sensacións que he tingut, he disfrutat molt amb la companyia de Silvia i Alberto que han marcat un bon ritme i m'han fet trobar-me molt cómoda, sempre aprenen de grans companys com ells i crean un ambient de rises i bon rotllo, he arribat al final amb forçes i super contenta de baixar el meu temps de l'any passat!! Motivada xa seguir milloran!!!
Sonia aconseguia una 2 posicio absoluta amb un temps de 2h10'27''

Silvia Sos: Bones sensacions, ritme comode i gaudint de la cursa amb molt bona companyia!!! Seguim sumant i agafant confiança!!! Silvia entrava a meta amb Sonia i es queda amb la 3ªposicio absoluta amb el mateix temps que Sonia.

Sonia Escuriola: Avui no puc contar molt de la meua carrera, he sortit tranquil.la, sense ninguna presio, soles volia disfrutar de la meua cursa, la que m'ha vist creixer com a corredora i el resultat a segut positiu, correr, disfrutar, disfrutar i disfrutar i al final he baixat el meu temps!!! Seguimos sumando!!! Sonia creuava la linea de meta amb eixe somriure caracteristic d´ella.

David Mundina: Corrrer en Cabanes es com correr en casa, sens eixa sensació de intentar donaro per tota la gent que esta animante...I la veriat es que avui he xalat de valent, seguim suman bones sensacions, i aixó es en el que hem quede....Abonat a la 4ªposició, en un temps de 1h45'.Content es poc!!!

Roberto Gil: Volta a Cabanes. Carrera  que no es de mi estilo pero me gusta por el trato al corredor, un gran ambiente de club, salgo ya desde el principio fuerte y a ver donde llegamos, ritmo bastante fuerte pero sin llegar al limite llego a la última subida la ferradura en tercera posición, ya sabia que a partir de ahí los galgos me pillarían, pero yo a continuar por la primera posición de mi estrenada veteranía, al final 1h47' 6 posición y 1 veterano. A seguir sumando para la transgrancanaria.

Cristian Andreu: 1a carrera de l'any, he volgut eixir tranquil i veure com anave sentint sensasions, al final anan de menys a mes i acabant molt be. Conten pero encara falta molt. Cristian aconseguia 1h53m posició 15.

Claudio Betoret: Cursa Cabanes.. He eixit en idea de anar a ritme fort i aixina ho he fet hasta el inici de les sendes tecniques, on he baixat el ritme, després de uns km he arribat a la ferradura i he tornat a fer un cambi a millor per el tipo de terreno ja que me va millor i he aguantat este ritme hasta meta, al final 1:56 pos 19 i una més de cara al primer objectiu de l any, feliçitats al equip per la segona posicio... Estem vius!!!
 
Joan Alfara:  Joan entrava a meta 1h57'34'', just darrere de Claudio.

Jose martinez: 1a vez que corro en Cabanes bonita carrera buenas sensaciones y sumando kilometros enhorabuena a todo el equipo ha sido un placer correr en Cabanes.
 
Alberto Recatalá: Bones sensacions a Cabanes. Molta força a les cames pujant i baixant. Al final en una curva el cos va cap a un costat i el peu cap a l'altre. Poca cosa. Seguim. Tota la cursa amb la companyia de Sonia i Silvia que anaven apretant de valent.
 
David Galera Yo estaba cansado pero he disfrutado de una mas y encima he  vuelto a veros en mas cantidad, con esto último me quedo hoy. CUANDO ESTEMOS TODOS MENUDO CLUB!!!! ESTO ES UN CLUB!!!!
 
Enhorabona a tots!!!
 










 
 I TRAIL ALBALAT DELS TARONGERS

El nostre company Jose va acudir a la cita a Albalat dels Tarongers, on també va disfrutar d´aquesta bonica cursa i bona organització. Jose va aconseguir una 8 posició en la general i 1º de la seua categoria, aixi que un altre podium, Enhorabona.




V DUATLÓ BANYERES DE MARIOLA
Fins Banyeres de Mariola es van desplaçar els nostres companys Vicent i Maria, per afrontar el campeonat autonomic de duatlo en distancia olimpica. Va ser dura la prova ja que a les seues caracteristiques es va vore afegit les dures condicions meteorologiques. Vicent Calvo, com no el nostre rei, aconseguia una segona posició en la general i primer en la seua categoria, ni mes ni menys que es proclama subcampió autonomic i campió en la seua caegoria. Per altra banda, Maria aconseguia ser finisher d´aquesta dura prova en 3h05'21'' on va patir i disfrutar d´aquesta expriencia.
Enhorabona duatletes.


 
Classificació
 
II MITJA MARATÓ NULES
El club d´atletisme Noulas un any més organitza una mitja marató a 1 euros, cosa qua avui en día pareix impossible, aquest grup d´aficionats ho acosengueix. Allí vam tindre al nostre company Ruben Lucas, on ens conta personalment "Media maratón Nules. El objetivo era intentar 1h 14'. Así que he salido para eso. Las sensaciones buenas. A partir de el km10 ha empezado ha hacer un fuerte viento de cara que nos ha castigado bastante. Al final 2° con 1h 14' 07". Muy contento. Ahora ya ha descansar. Que quedan 2 semanas para el objetivo de maratón sevilla". Ruben que esta en plena preparació per la Marató de Sevilla aconsegueix el seu objectiu i pujar al segon caixó en Nules. Enhorabona Ruben, cuidado con los Indios¡¡¡¡¡



Classificació 

viernes, 5 de febrero de 2016

COMPETICIONS 6-7 FEBRER

Arriba un nou mes de l'any, comencem el mes de Febrer i en ell com no també hi ha competicions, els nostres companys no descansen mai, sinó uns altres, la roja sempre esta en alguna línia d'eixida.

XVI MARXA CABANES


Dissabte 6 de Febrer a les 8:30 del mati es donarà l´eixida des de la plaça dels Hostals a la cursa organitzada pel Club Running Cabanes, allí tindrem a 10 dels nostres companys, on ja hi han aconseguit una paletilla per formar equip nombrós i disposats aconseguir el pernil per ser un dels 3 millors equips classificats.

Els nostres companys son:
- Sonia Escuriola
- David Mundina
- Silvia
- Alberto
- Joan
- Roberto
- Cristian
- Sonia Mundina
- Claudio
- José Martínez



I TRAIL ALBALAT DELS TARONJERS

Diumenge 7 de Febrer a les 9 del mati, es donara l´eixida al I Trail ADT, prova que consta de dues modalitats una de 11Km en 550+ i l´altra de 20km en 900+, dues proves transcorren pel Parc Natural de la Serra Calderona.

El nostre representant serà:
-José Sáez.




V DUATLÓ BANYERES DE MARIOLA

El V DUATLÓN BANYERES 55.5 es el Campeonat Autonómic de Duatlón 2016 i una prova que forma part del circuit No Drafting Series. Donarà la seua eixida diumenge 7 a les 10 del mati. Es duatló en distancia olimpica, amb 9.6km a peu, 36km en bici i 4.8km a peu.

Els nostres esportites en disputar aquesta prova serán:
- Vicent Calvo.
- Maria de la Torre.




Molta sort a tots!!!

lunes, 1 de febrero de 2016

RESULTATS ÚLTIM CAP DE SETMANA GENER

S´acaba gener, pero nosaltres comencem temporada ja a tope, els nostres esportistes ja estan competint per tot arreu. Aquest diumenge 31 de gener, ah vingut carregat de curses i satisfaccions.

III TRAIL ALMEDIJAR
Diumenge un total de 700 corredors entre les dues curses, van donar l´eixida aquesta bonica cursa que recorre la serra d´Espadà, els nostres corredors David Mundina i Sonia Escuriola van estar presents en aquesta edició i ells mateixos ens conten la seua experiència. Sonia "en un temps de 3h10min i classificada, molt contenta per ser la primera de la temporada, de menys a més, patint els primers 15km, no podia agafar ritme, però quan hem començat a pujar Espadà les sensacions han començat a millorar i quan la gent començava a minorar ritme, jo he començat a córrer, baixada kamicace des de el pic al poble, avançant a molta gent i portant un ritme molt bo, encara quede molt perr millorar, així que seguimos sumando!!! Ahhh i no me girat". David "2h30min i 4º classificat. Avui tocava master-test per vore com està la carabassa... Eixida allà vas cabàs, molt rapida, intentant aguantar les fieres que anaven per davant, trobant bones sensacions, intentant aguantant, en la pujada al Espadà m´ha tocat parar a fer pis (de tant apresa que hem eixit. m´ha entrar pisera jajaja) i cagondena, després jo no hagut manera de agafar als de davant, però he xalat els últims kms anava a ritmes molt forts..!!! aixi que molt content!!!"


Enhorabona parella, esteu molt compenetrats. A per la següent.
Classificacions
 
XVI MARXA DE MUNTANYA "SANT SEBASTIÀ" LA VILAVELLA

Diumenge 31 començava el circuit diputació de carreres d´asfalt, en la Vilavella, molt bon ambient el viscut en aquesta localitat, molts del nostres esportistes van estar present. 
Ivan on aconseguia un segon lloc com a Veterà en un 1:32:13.  
Claudio "1:33:17 Carrera on he anat de mes a mes amb molt bon final i on no he perdut la confiança en mi, he fet el temps que volia fer, amb una primera parta de puja fins el puntal de tirar i tirar, una vegada allí baixada rapida i tornada a Vilavella amb l´objectiu de poder aconseguir-ho".
Alberto en un temps de 1h43, aconseguia un tercer lloc com a local, i aixi ens conta la seua aventura. "Eixida camicaze. Vespino a tot gas. Pujant al poli rebenta alguna cosa per dins però seguisc. Molts kms de pujada seguits per als cavalls que em trau ara el vespinet, però no he baixat els braços. A la baixada m'ha faltat sendes xungues per a recuperar...prompte s'agafa l'asfalt i ací tenia poc a mostrar... En resum, molt content...de trobar altra vegada sensacions d'anar a tope... Encara que el tope sóc realista i se on esta, però que a poc a poc intentarem anar millorant!! Som jóvens encara!!". 
Silvia "Sensacions variades...negatives durant la pujada per una sobrecarrega en el quadriceps..pero la segona part molt be!!! De menys a mes, i millorant posicions, contenta d´haver baixat el temps de l´any passat. 4ª absoluta en un temps de 1h49'16". Anem sumant per aconseguir els grans objectius".
Mariam "Primera cursa de muntanya amb la rogeta, motivació a tope!!! Temps 1:56 i disfrutant com feia temps que no ho feia i damunt amb una llebre de luxe, Rubén al meu costat. Pujada sense presa però sense pausa i baixada al poble disfrutant. Bones sensacions i amb ganes de més".
Miguel Angel Duplas " 1:26:18 Desde el Monti del año pasado sin competir en montaña, y por ganas no era, la fascitis me acompaña desde entonces. Como en asfalto parece que va mejor pues ahi nos hemos agarrado. A Vilavella tocaba probar a ver ques esa es corredoreta. Contento y a por la próxima".










Enhorabona a tots, companys!!!


Classificacions





 IX MITJA MARATÓ CIUTAT DE SUECA


Vicent Peris i Paco Saez es van desplaçar fins a Sueca per passar un bon mati en amics i també disfrutar de la Mitja Maratò. Vicent en un temps de 1:21:06 i Paco en 1:21:43 van creuar la linea de meta. Paco ens conta "He perdut el globo de 1h30min i s´en anat el carro per el pedregal, jajaja" .



Enhorabona als dos

Classificacions