C.M. GR-33

C.M. GR-33

viernes, 20 de noviembre de 2015

CURSES 21-22 DE NOVEMBRE

MARATÓ DELS DEMENTS  I  MITJA MARATÓ 

Demà dissabte, encara amb la resaca del Campionat de Espanya per clubs en la K25 de Serra el passat cap de setmana, alguns dels nostres corredors i corredores, no s'han vullgut perdre la cita amb aquesta segona edició d'una cursa dura i exigent tant en la modalitat de mitja marató com en la més llarga, en la distància de marató.
Fins a Eslida es desplaçaran els nostres corredors per afrontar aquestes dues curses de diferent distància. Per un costat, la mitja marató en la que estaran presents:
- Sonia Escuriola
- Patry Barreda

En la modalitat més llarga, la marató tindrà com a representants del GR-33 a:
- Salva Ballester
- Jero Martínez
- Miguel Ángel Martínez
- Roberto Gil
- Claudio Betoret 
- Paco Saez

Volem nomenar també a la corredora provincial Eva Gual, que formarà part de l'equip del GR33 en la modalitat de la marató. Agrair-li la bona disposició de vestir la roja en aquesta ocasió!!

La mitja marató consta de 21'2 km amb un desnivell positiu de 1.800 metres, que ens indica la gran duresa d'aquesta prova. Molta sort a les nostres xiques que intentaran disfrutar al màxim, ja que la setmana passada ho van donar tot!
La marató, cursa molt exigent, consta de 43,3 kilòmetres, amb un desnivell positiu de 3.735 metres. Perfil de prova que agrada als nostres corredors i que ben segur realitzen un gran paper en equip!! Molta sort a tots i a gaudir de la muntanya!!
PÀGINA WEB

LLISTAT D'INSCRITS

martes, 17 de noviembre de 2015

RESULTATS DE LES CURSES DEL CAP DE SETMANA 7-8 DE NOVEMBRE

BEHOVIA - SAN SEBASTIAN

La nostra asfaltera Sandra Cervera i el nostre amic Santi Saborit van participar en la mítica cursa de la Behovia - San Sebastian el passat diumenge 7 de novembre.
Les sensacions que ens transmeten els nostres corredors són: "Contents no, lo de després!" Una cursa impressionant i en la que van disfrutar moltíssim tant del recorregut com de l'organització i ambient viscut.
Enhorabona parella!!

Sandra - 1h 41'
Santi - 1h 27'

VOLTA A LA CAMPANA - SUERAS

En aquesta edició vam tindre als nostres amics Jero Martínez, Ruben Marc i Salva Ballester. Així ens ho conten els mateixos protagonistes:

Jero Martínez


"Carrera preciosa con un recorrido expectacular ..... el plato perfecto para correr en las bajadas a saco y subidas a buen ritmo. Me parecía ideal para empezar despues de tiempo sin ponerme un dorsal ..... Salí fuerte hasta el km 10 y luego reserve fuerzas para la preciosa subida a los Organos. 

Finalmente 21 de la general y un tiempo d 2h 19 min. 

Destacar la gran labor de la Organizacion en su acondicionamiento de sendas debido a las fuertes lluvias que produjeron desprendimientos de tierra y caida de arboles. Trabajo impecable !!!!!!!".

Ruben Marc


"Carrera preciosa con un recorrido espectacular ..... el plato perfecto para correr en las bajadas a saco y subidas a buen ritmo. Me parecía ideal para empezar despues de tiempo sin ponerme un dorsal ..... Salí suave y seguí suave. Toda la carrera a la marxeta disfrutando como siempre.

Algunas zonas me recordaban a sendas de Nepal.
Muy wapo el recorrido
No te girees 2:35"

Salva Ballester

"Muy buenas sensaciones!! 4° de la general 2:03h.
Açò té que ser bo!! Y no me gire, buueenoo un poco!!"

El nostre atzenetí Vicent Peris, també va participar en la II Volta a la Campana de Sueras, i amb un temps de 2h16' es classificava en un 8è lloc de la seua categoria i 14º de la general.

La cantera del GR33, Ana i Olga Martínez, van participar també en les curses infantils realitzades per l'organització de la Volta a la Campana de Sueras, el dissabte 7 per la vesprada. 
La menuda de l'equip va aconseguir pujar al podium en la categoria pre-benjamin.

ENHORABONA A TOTS!!!


VI CURSA CAMÍ DE SIRGA

Joan Alfara, el nostre amic d'Alcanar participava en la sisena edició de la Cursa Camí de Sirga, en la que ens conta el següent:

"Cursa molt dura i en molt de nivell i desnivell. Al final 2h 49' i el 15º classificat. Als últims quilòmetres vaig perdre 5 llocs per calambres".
Enhorabona Joan, a poc a poc, retrobant sensacions!!



sábado, 14 de noviembre de 2015

CAMPIONAT D'ESPANYA DE CLUBS K25-SERRA

Demà diumenge tindrà lloc el campionat d'Espanya de Clubs de Curses per Muntanya (FEDME) que es realitza en la localitat valenciana de Serra, en la prova K25 Trail de la Calderona.
El nostre equip, tal i com porta fent des del seu naixement, també participarà en aquest campionat amb la presència de 8 representants masculins i 5 fèmines.

El nostre equip estarà format per:
- Ivan Fabregat
- Ruben Lucas
- Claudio Betoret
- Roberto Gil
- David Mundina
- Vicent Peris
- Cristian Andreu
- Joan Alfara

- Sonia Escuriola
- Sonia Mundina
- Patry Barreda
- Maria de la Torre
- Silvia Sos

Les xiques tindran l'eixida a les 8:30h i els xics a les 9:00h. També tindran altres companys de l'equip que es trobaran pel recorregut per donar-los molts ànims!!

Molta sort a tots els equips participants i un missatge especial als nostres: "DISFRUTEU MOLT!"


MILLOR ESPORTISTA TRAIL 2015

Ahir el nostre club es vestia de gala perque homenatjaven a la millor esportista Trail provincial d'aquesta temporada en la Gala de l'Esport Provincial, i qui millor representant per a aquest premi que la nostra gran lluitadora, constant, dura, valenta i campiona SONIA ESCURIOLA
Tras una llarga temporada en la que ha demostrat més que suficient el gran estat de forma pel que travessa, ha aconseguit grans èxits com la Spain Ultra Cup, la CSP, la Transgrancanaria Advanced, Serra Nevada... Una temporada amb curses de llarga distància en les que ha anat superant els seus propis objectius i ha aconseguit amb constància i sacrifici eixe premi i menció que tant es mereix.

Sonia va rebre aquest premi especial de la mà del diputat provincial d'esports Luis Martínez, qui tant recolza el nostre esport. Moltes gràcies!

Ens sentim orgullosos de tindre al nostre costat a una gran corredora i gran persona com és Sonia. MOLTES FELICITATS!! ENHORABONA!!!

sábado, 7 de noviembre de 2015

CURSES 7-8 NOVEMBRE

Seguim amb les competicions, ja de final o principi de temporada...ja ni se sap!

BEHOVIA-SANT SEBASTIA



Fins el Pais Basc s'ha desplaçat la nostra parella de Vilafames, la nostra gran asfaltera Sandra i un amant de la muntanya perdut en l'asfalt, Santi, a una cursa emblemàtica, com es la Behovia-San Sebastian. Com emblematics son els pinxos que et pots fer per allí. Disfruteu molt Sandra i Santi de l'experiencia, de la cursa i del cap de setmana.

MITJA MARATÓ DE CASTELLO

Seguint amb la disciplina de l'asfalt, el nostre corredor, ple de qualitat, el gran Ivan, que bufarà pels carrers de Castelló amb la ment ficada en la próxima Marató.


LA CAMPANA DE SUERAS



i mes a prop, a l'interior de la Serra d'Espada a Sueras, tindrem a 4 components de la roja, El gran Salva que té la ment ficada en dements, coneixedor molt experimentat d'este terreno, Ruben Cano, el nostre xiquet viatjador i polivalent, Vicent Peris a las ordenes mi capitan, i un altre experimentat del club, el granJero faran aquesta bonica cursa.

Molta sort a tots, salut i muntanya.