C.M. GR-33

C.M. GR-33

martes, 29 de abril de 2014

IV RUTA DE LOS MOLINOS - LUCENA by Ruben Lucas

Cuatro fueron nuestros representantes en la cuarta edición de la carrera de la Ruta de los Molinos de Lucena del Cid: Ruben Marc, Jero, Pau i Ruben Lucas. Las experiencias vividas nos las cuenta en este caso, nuestro amigo Ruben Lucas.

"Después de 2 meses y medio sin ponerme un dorsal por lesión, allí estaba yo en la salida de la carrera de Lucena del cid. 

Muy ilusionado de poder volver a compartir con los amigos una carrera más. No quería forzar, pero dan la salida, y como siempre me dejo llevar por el corazón, y aleee... a toda leche!! 

Los 2 primeros se escapan enseguida, y nos quedamos un grupo de 4 para luchar por el 3 puesto. Victor bernad gran amigo y compañero de batallas, se escapa del grupo y me anima a seguirle. Yo lo intento una y otra vez, pero no puedo alcanzarlo. 
Nos separan apenas 100m. Él no para de animarme, pero yo voy fundido!! En la última bajada miro hacia atras, a ver si me sigue alguien de cerca y no veo a nadie, así que me relajo un poco y al llegar a la última subida, vuelvo a ver a victor esperándome. 

Lo alcanzo, me dice que quiere que entre yo delante, y entramos juntos. 

Y entro en meta en un 3 puesto que me sabe a victoria, sin molestias de la lesión y muy motivado para seguir entrenando de cara a los próximos objetivos. 
Y para finalizar, dar la enhorabuena a los compañeros de equipo Ruben Marc, Jero y Pau por la gran carrera que hicieron ellos también. Seguiremos disfrutando de las montañas. que viene los indiosssssss…"

Enhorabuena a todos!!!

Pau conseguia estrenarse con la roja, con una segunda posición en categoría junior!! Enhorabuena!!!

Nuestro veterano Jero Martínez, con un tiempo de 1h23'13" conseguía una segunda posición también en categoría de veteranos!! Grande Jero!!
Y Ruben Marc, apuntándose minutos antes a la carrera, consiguió una 30ª plaza en la categoría de senior. 

viernes, 25 de abril de 2014

MARATÓ ALCUDIA DE VEO

El proper dissabte tindrà lloc la segona edició de l'exigent i dura marató de muntanya d'Alcudia de Veo.
Sobre una distància de 43'5 kilòmetres i 2950 metres de desnivell positius, es donarà l'eixida a les 8:00 hores des de la plaça de l'Esglèsia de la mateixa localitat. Recorregut que transcorre pels termes municipals d'Alcudia de Veo, Algimia d'Almonacid, Veo, Suera, Aín i Benitandús.


Dos dels nostres corredors participaran en aquesta exigent prova.

Per una banda, el nostre amic Claudio Betoret, que després de participar en el UT de les Fonts de Xerta i el campionat autonòmic a Crevillent,  tornarà a posar-se un dorsal per continuar amb el preparament i assoliment dels objectius plantejats.

Per una altra banda, serà la nostra fèmina i dura corredora, Sonia Escuriola, qui arriba amb gran motivació per afrontar aquesta cursa. El més important són eixes sensacions i eixa motivació… si els ingredients no fallen, el disfrutar està assegurat.

Els desitgem molta sort i molts ànims campions!!!

PÀGINA WEB

jueves, 24 de abril de 2014

ULTRA MALLORCA - SERRA DE TRAMUNTANA by Roberto Gil

El nostre ultra corredor y gran amic Roberto Gil, ens conta de primera ma quines van ser les seues sensacions i experiència en la ultra de la Tramuntana el passat cap de setmana en l'illa de Mallorca! Enhorabona campió!! Per altra banda el nostre amic Joan Alfara va haver d'abandonar en el km 70 per no tindre bones sensacions. Ànim i a per la següent!!

"Qué contar de la ultra serra Tramontana? Pues llegamos a la línea de salida con buen ánimo y tranquilo. Eran las 12 de la noche y dan el pistoletazo de salida, no sabia que hacer si salir ya fuerte o quedarme detrás para luego tirar. Pim pam tirando me planto delante, ritmo cómodo me coloco en tercera posición sin demasiada presión.

Llego al primer punto de control y ahí estaba mi mujer, ella com yo sorprendida ¿pero Rober què fas ací ja? Le dije tranquila que la carrera es larga y seguro que petaré, estoy llevando el ritmo alto.

Primeros 30 km com molestias en el estomago descolgándome a la quinta posición, un poco decaído por las molestias y porque me llaman la atención porque no me funcionaba la luz trasera y era motivo de descalificación.

Nos plantamos en el km 45 en 4:30 h ritmo alto para lo que quedaba. Vuelvo a mi estado de ánimo que me caracteriza happy total y me vuelvo a colocar en tercera posición y ya una lucha constante con el tercero, cuarto y quinto hasta kilómetro 75 más o menos que ya me despego del quinto y empiezo a tirar para coger al tercero. Jugaba con ventaja por que sabia que los últimos 15 km era de bajada y el que iba tercero no iba cara abajo.

Mi mujer en cada punto de control me iba diciendo como iba el de delante y ella siempre convencida de que me lo cargaría y antes de llegar al último control adelanto al tercero colocándome en esa posición. 

Llego al control y le digo a mi mujer que no paro y me la juego en los últimos 15 km un beso rápido y ahí voy a por la victoria y en 15 km le meto 18 minutos al cuarto.

Llegada a meta y una emoción, alegría y llorando tanto yo como Sofia.
La carrera en si mucho asfalto y pista. Vistas espectaculares y trato agradable.



miércoles, 16 de abril de 2014

CURSES CAP DE SETMANA 19-20 ABRIL


Arriba la Pasqua, i com no podia ser d'una altra forma, els nostres amics Roberto Gil i Joan A.Alfara, passaran la seua penitència corrent per la serra de Tramontana, de ben segur que el seu calvari no serà molt dur, i que al final, no acabaren clamant al cel…



Recorregut de 107 quilòmetres, i un desnivell positiu acumulat de 4200 metres és el que els espera als nostres compis Per a completar la distància entre Andratx i Pollença i així creuar tota l'illa de sud a nord.


Esperem que a la seva tornada ens conten les batalletes que han viscut.


Ací, podreu seguir a Rober (dorsal 312) i Joan (dorsal 313).



Molta sort i com sempre diem….Gaudiu de la muntanya!!!



Al lioooo!!!!

lunes, 14 de abril de 2014

XVI PUJADA A PIPA

La pujada a Pipa és una altra d'aquestes carreres emblemàtiques que omplen el calendari provincial.

Carrera curta, de 17 quilòmetres, amb una única barrera a salvar, el cim de Pipa.

Fotaca del Incombustible Miguel, gràcies a Manuel Dupla.
Ja des de la seua eixida, des de les pistes d'atletisme, aquest cim observa a tots els participants, alhora que els corredors, la miren amb respecte. Pujada no gaire llarga a un cim no gaire alt, com són les de la nostra terra, però un terreny peleó, com sol ser-ho sempre les carreres d'aquesta zona.

Els amics del Club Atletisme La Vall, organitzen amb afecte aquesta carrera, que ja està en la seua XVI edició.

Laia, Miguel A.Duplas, Ivan i Jero ens van representar en aquesta carrera.

Laia va aconseguir un 2 lloc en la general, Miguel es va conformar amb la medalla de xocolata, en una de les seues carreres preferides, aquesta vegada no va tenir el dia de cara per a afrontar-la com ho sol fer.
Jero va ser un altre dels nostres valents a conquistar Pipa, i com no, no deixar-nos a Ivan, que després d'uns mesos on problemes de salut li han fet no poder entrenar, ha tornat a disputar una carrera sencera, i sembla que vaja deixant arrere tots els problemes.

Un total de 505 corredors van participar en aquesta edició de la Licitada a Pipa, i molts més amics que es van acostar com sempre a animar per tot el recorregut.


Ara, a per la XVII edició!!

FOTOS

sábado, 12 de abril de 2014

I DUATLÓ SKYLIMITS PENYAGOLOSA

El passat dia 30 de març, la família del GR33, va rebre una de les seves majors alegries, i no, no va ser cap trofeu….no vivim d'ells i les nostres il·lusions no s'alimenten amb ells. Busquem altres formes d'aconseguir la felicitat i que ens ompli aquest esport que tant ens agrada…..intentant gaudir de la muntanya, alegrant-nos del que aconseguim nosaltres, mai del que deixen d'aconseguir els altres, celebrant els nostres èxits, per petits que siguin…i intentant assaborir cada minut que passem a la muntanya.

Però com tothom, hem de passar per aquesta temuda malaltia que són les lesions, que tant ens afecten i que ens fan veure, des de lluny, el bonic d'aquest esport i la necessitat que tenim d'ell.

I l'alegria ens la va donar un dels nostres banderers, un referent pel C.M.GR-33, com se sol dir, un dels pilars….

El passat dia 30, la família del GR33 va rebre la notícia que Vicente Calvo, tornava a la competició…tornava a calçar-se unes sabatilles, tornava a col·locar-se un dorsal, tornava a sofrir la rutina habitual, per a sopar pasta el dia abans, nervis, desdejuni fort, trasllat, salutacions, nervis, salutacions, meadita d'última hora, somriure nerviós, tret de sortida i adrenalina per un tub, córrer i ….arribar a meta!!
I sabeu, no anem a dir el que va fer, com va acabar la història, la tan desitjada classificació, de la qual deixarem un enllaç per als curiosos, com podreu entendre, sempre hi ha coses més importants que la classificació...….la notícia, l'alegria, ens la portem en veure la seua cara, saber de les seues impressions, de les seues sensacions, alegria de sentir-se una altra vegada corredor…El mes important és que Vicente va aconseguir acabar una carrera, i les seves molèsties, comencen a ser un mal somni que li ha tocat viure…

Perque no hi ha trofeu ni triomf que substitueixi a una notícia com aquesta, perquè no hi haurà major alegria en la temporada 2014 en el GR-33, que veure al nostre amic Vicente Calvo tornar-se a sentir corredor….


Que la sort t'acompanye, que la muntanya et respecte com tu la respectes…i que tinguem la sort de seguir aprenent tant al costat de tu.

jueves, 10 de abril de 2014

VIII MARATO DE BORRIOL

Un any més, i ja van 8, vam poder gaudir d'aquesta gran carrera que és la MaBo. Any rere any, els nostres amics de la Pedrera, se superen, intentant com des dels seus inicis, fer una carrera per al corredor, cuidant al màxim tots els detalls i oferint tot el necessari, per a què tant corredors com els  aficionats, gaudeixin d'un gran dia de muntanya.

A aquests ingredients, una gran organització, un recorregut atractiu, vistes espectaculars, i molt ambient, es va rematar el plat amb un gran cartell….Cristobal Adell, Dani Tristany, Jessed Hernandez, i Núria Domínguez en fémines, eren els favorits al triomf final i després estava un grup de grans corredors, que anaven a donar-li joc al resultat final de la carrera, el nostre crack Mario, Victor Bernad, Vicente Rodendo, Remi Queral, i molts uns altres grans corredors que amb el seu esforç van fer que l'afició a aquest esport, creixés una mica mes aquest diumenge…


Els nostres companys Mario, Paco, Antonio, Miguel A.Martinez i Xari Adrian, anaven a representar-nos en aquesta dura carrera.

us deixem les impressions dels nostres companys...

Mario…
“Bueno, ya estamos en casa. Maratón de Borriol acabado, que decir!!! La experiencia de este maratón se queda en mi, maratón espectacular tanto por el recorrido exigente, como organización, como señalización. No tenia ni idea de como iba a ser esta aventura, pero a salido genial, para ser que ni de lejos estoy entrenando para tanta distancia, y pese a la calor que ha hecho de las suyas, me planto en meta en 4º puesto con un tiempazo para mi. Hoy me he demostrado a mi mismo la capacidad de sufrimiento que tengo y las ganas de superación. Todo a ido genial y lo importante a sido el poder disfrutar y el no hacerme daño. Muchísimas gracias por los ánimos en toda la carrera”

Paco….
“Bé pues, MaBo 2014 a la saca!!! 4h52´41´´ 12e classificat. Molt content, aixi em trobe desde ahir i no es per a menys. Ja feia massa dies que les sensacions no eren bones pero per fi vaig tornar a disfrutar, em vaig tornar a sentir corredor de muntanya, tot i que no estic al meu millor estat de forma, pero estic segur que arrivarà. Em conec massa be i se quan el meu cos em demana guerra i ahir ja en volia pero no hi havien cartuxos, jejeje!!!!

Felicitar als companys que també van correr ahir, i agrair a tota la gent que ens va estar animant.”


Xari….
 “Ayer no fue uno de mis mejores días, allí estaba en la salida de la MABO ...maratón exigente que me hizo sufrir hasta el final, las sensaciones no fueron buenas pero era lo más probable que te puede pasar cuando llevas poco entrenamiento en las piernas, esto te hace darte cuenta que das lo máximo de ti pero hay que entrenar más....”


Antonio
“Finisher Mabo por 3a vez y por fin la he podido disfrutar aunque he acabado fundido”


Miguel A.Martinez, després d'una lesió que li ha deixat apartat de la competició en aquests mesos, afrontava la Mabo d'una forma diferent, amb l’objectiu d’acumular quilòmetres i veure l'evolució de la lesió. Lluny del que està habituat a sentir en una carrera, fora de la lluita de les primeres places, de bon segur que el nostre amic va gaudir de valent de la carrera ja que és un apassionat de la muntanya.

Els nostres cinc companys van aconseguir per al club una 4ª posició general, que celebrem com sempre, ja que aquest lloc, si que s'aconsegueix amb el seu esforç, l’esforç col·lectiu.

I una vegada més, molts dels companys del C.M.GR-33 s’arrimaren per a animar als seus amics així com per a gaudir d'aquesta gran carrera.

Volíem des d'ací animar a Cristobal Adell, i desitjar-li una ràpida recuperació. De bon segur que tindrà moltes alegries aquesta temporada i els èxits estan per arribar.
Alhora, felicitar a un amic del Club, Victor Bernad. Ahi en dura lluita amb el nostre company Mario, va aconseguir la tercera plaça del calaix, realitzant una carrera perfecta (per a ell “quasi” perfecta) i demostrant que en la nostra terra hi ha grans corredors i grans esportistes.

A tots els que no van poder complir el somni d'acabar-la, encomanar-los a les pròximes edicions, i que l'important és tenir opcions de tornar i acabar-la, que al final tot açò no és mes que una afició, una passió, una vida.

Per a tancar, tot el club, volem elogiar i reconèixer la gran labor que realitza els nostres amics de la Pedrera. Han fet de la seua carrera un gran dia de festa, cuidant al màxim detall tots els ingredients per a fer-nos gaudir de les muntanyes i el més important, que vénen fent açò any després d'anys…


martes, 8 de abril de 2014

V TRAIL 3 PICS LES RODANES

Perfectamente organizada por el Club Atletisme Vilamarxant, se celebró la 5ª edicion del Trail 3 Pics Les Rodanes, una prueba de 23 kilómetros por montaña que compartía hora de salida con su hermana pequeña de 11 kilómetros, distancia mas adecuada para los que se inician en el Trail o prefieren distancias mas cortas.

Nuestro compañero Miguel Angel Duplas  estuvo allí presente, decidiéndose por la prueba de 23 kms, y ya desde las primeras rampas, fue logrando una ligera ventaja que supo administrar bien y le llevo a entrar primero en los campos de fútbol de la localidad donde estaba instalada la meta con un gran ambiente en el público.
Incombustible
Destacar que la ganadora en feminas fue la corredora del Runner World de Valencia, Isabel Navarro.

Enhorabuena a todos y a seguir!!!

CLASIFICACIONES
FOTOS
FOTOS GR33 (Gracias a los fotografos!!)

viernes, 4 de abril de 2014

CURSES CAP DE SETMANA 5-6

Gran cap de setmana el que ens espera a tots els aficionats al skyrunning!!

Tenim la sort de tenir a la nostra província grans carreres en les quals darrere d'elles, hi ha grans organitzacions per part dels seus clubs. Aquesta setmana, es dóna el cas, i és que el menú és de 5 estels!

PUJADA A LA NEVERA

Dissabte que ve 5 d'abril, es donarà la sortida de la 14ª edició de la Pujada a la Nevera, una clàssica en el nostre calendari. I com no podia ser menys, un altre any que el GR33 estarà present en la prova, i és que mentre la seva organització, el Club Muntanaya At-Zenet, ens segueixi tractant tan bé, va a ser impossible deixar d'assistir.


MARATÓ DE BORRIOL

El plat per al diumenge no és menys bé, i és que a Borriol, els nostres amics de la Pedrera, ens esperen amb la seva Marató, la MaBo.

En aquesta edició, la carrera s'emmarca en el European Montain Marathon Sèries,

Si sempre el cartell ha estat espectacular, aquest any podrem gaudir de la presència dels millors corredors del panorama nacional.


El castell, la pedra, mes de Jaume, les antenes, Coll de la Mola, Morico, els tarongers i Raca, punts emblemàtics de la MaBo que esperen la desfilada de corredors per les seves senderes.

la ja coneguda foto del perfil...




CAMPIONAT AUTONOMIC INDIVIDUAL I PER CLUBS FEMECV

Un altre gran cap de setmana per a la família del GR33 la que ens va oferir diumenge passat el Campionat Autonòmic de Crevillent.

Com sempre, i seguint la filosofia d'aquest club, dues màximes es compleixen en aquests esdeveniments, la primera i principal, TOTS som importants, i la segona, cada campionat és motiu de festa, i així ho fem i complim.
L'expedició la componien 5 corredors, 4 corredores i 4 supporters que feien funcions d’avitualladors i 2 coques de xocolata, la típica coca de Borriol i una coca de “huesitos” del tio Diego, complint així la filosofia que això és una festa.












Diego, Mario, Rubén Marc i Claudio eren els nostres representants masculins i Sonia Mundina, Lola, Laia i Miriam, les nostres fémines.

Aquesta vegada, molta gent a casa, sobre tot i el que mes ens disgusta, a causa de lesions. I gran esforç el que van fer els nostres companys que van correr, ja que teniem que deixar a banda les nostres festes, de la magdalena en el cap de setmana mes fort!!!

Circuit dur el del campionat autonòmic que deixo en el nostre club uns grans resultats per a aquesta escassa representació que teníem. Lola Peñarrocha es va proclamar subcampiona autonòmica, darrere d'una gran Melissa, que li deixà amb poques opcions, però demostrant que va a poc a poc tornant al seu lloc, i ja només li queda salvar l'obstacle de la lesió que porta arrossegant des de fa unes temporades en el seu turmell i que en la passada Copa d'Espanya, es va repetir, encara que per sort en menor gravetat.

En nois la cosa estava més o menys clara, i és que dos grans corredors disputaven també el campionat. El bejerano Alfonso Gil i Cristóbal Adell es van jugar el campionat, guanyant-ho l'amic Cristóbal. En tercera plaça, el nostre gran corredor Mario, aconseguia lluitar fins que les forces li van acompanyar amb aquests dos jabatos, demostrant que va creixent any a any com a corredor, forjant-se amb el seu treball diari un bon futur.
I una altra sorpresa ens quedava, ja que les nostres noies, tornaven a demostrar de la pasta que estan fetes i amb molt sofriment, Lola, Sonia, Laia i Miriam, aconseguien la segona posició com a equip, i aquí complim la nostra segona màxima, que tothom…tot, és important en aquest club, sent nostra companya Miriam la que aconseguia donar el temps per proclamar-se subcampions autonòmiques. El merito? Entrar en les últimes posicions, invertir mes de 4 hores i mitja, sofrir el que no està escrit, ja que la nostra amiga Miriam no està entrenant amb l'exigència que demanen aquestes carreres, i malgrat tot, no abandonar, i continuar lluitant per les seves companyes.
Els nostres xics també es van deixar la pell per a traure una meritòria 5a plaça. Mèrit dels quatre valents que ens van representar, Mario, Diego, Claudio i Ruben Marc.

Un altre any en el qual ens anem contents a la meson del vi.

Seguim apostant en el nostre esport, competint, però sempre sota la premissa de gaudir a cada pas que donem. Perquè en el fons, no és una sort poder practicar-ho?

Enhorabona als nostres companys que van donar la cara pel Club una vegada més. Gràcies a la Diputació de Castelló, Provefe, Xiringuito el Xato, Tot Movil, Smalticeram i Tottrail per creure en nosaltres i ajudar-nos a representar a la nostra província.


Salut i esport net!